lunes, 20 de abril de 2009

JORNADA 23

Lloc: Poliesportiu d' Ibi
Dia: Dissabte 18 d'abril del 2009
Hora: 17.30
Pista: Pavelló nº 1

MARMOLES MAIGMO 4 CARTONAJES SAN PARCUAL PLASTICOL 0





El partit comença i l'equip inprimeix un fortíssim ritme tant en defensa com en atac, que feia impossible la circulació de baló per part de l'equip contrari, nosaltres en canvi començàvem a crear ocasions de gol però unes vegades perquè no hacertavem en els tirs i altres perquè el seu porter resolia les ocasions amb encert, no es movia el marcador. Però en min 14 una bona eixida de baló deixa a soles a un dels nostres contra el porter i després d'un rebot marca gol i aconseguíem el 1 a 0. Després del gol el partit seguix igual pressionant molt dalt i creant perill, i abans del descans marcàvem el 2 a 0 després d'una bonica conbinació. En la segona part ells intenten pressionar mes dalt però nosaltres amb bones conbianacions féiem estèril el seu pressió, i en min 8 marcàvem el 3 a 0. Amb eixe marcador ells pressionen en tota la pista i el partit entra en una fase un poc boja, de "correcalles" per part dels dos equips sense crear moltes ocasions de gol. Després d'un temps mort a falta de 8 o 9 min se la juguen del tot i trauen porter jugador i en una de les contres nostres marcàvem el definitiu 4 a 0.
Molt bon partit per part de l'equip jugant amb molta intensitat i concentració, que ens fan sumar 3 punts mes que ens acosten un poquet mes a l'anhelat titul de lliga.

Vull destacar el porter improvisat que teníem "el Raspa", ja que dels dos porters que tenim en l'equip un porta lesionat 4 mesos i l'altre estava treballant pel que el raspa decideix posar-se i a banda de tindre dos o tres bones intervencions durant el partit en l'ultime segon del partit ens xiulen un penal en contra que para magistralment deixant la porteria a cero.

3 comentarios:

  1. Bon partit, jo tame heu vaig vore aixi.Mos vam divertir, vam apretar com el mister vol i van entrar els gols que al final es lo que val. Tenim que seguir igual o si pot ser mes, tant en els partits cm en els entrenaments que ara ve lo millor de tot l'any. Si mikel si, continua igual en els entrenaments que aixo mos fa mes forts, ials meus turmells tame, jajajajajaja.

    ResponderEliminar
  2. Bueno, com veig que no vos claveu en mi(ací, perque el dimarts si vau tirar alguna pulleta) no clavaré molta sisanya, si acàs comentar que si Poll s'asporreja, és ell soles que va pegan esquenaes als colzes dels demés.
    He vist a la web de la lliga que juguem el diumenge a les 11h

    ResponderEliminar
  3. si mikel aixo pareix dumenge a les 11. y lo del poy es deveres. li done la rao a la mascota.

    ResponderEliminar