CAMPIONS DE LLIGA 2008 / 2009 DE 1ª DIVISIÓ

Dia: Dimecres 13 de Maig del 2009
Hora: 21h
Pista: Pista nº 3

MARMOLES MAIGMO 6 BARBARAT 1

El partit comença i l'equip va imposant el seu ritme amb possessions llargues i molt de moviment i de seguida comencen les ocasions de gol i en una d'elles arriba el 1 a 0. A partir d'ahí el equip es relaxa i ells en un robo de baló posen l'empat 1 a 1 en el marcador, però poc li dura l'alegria ja que al minut en una bona combinació del equip arribava el 2 a 1. D'ahí al final de la primera part el equip juga de manera molt espessa i sense crear ocasions de gol. La segona part comença ( despres de la reprimenda de l'entrenador per la roïna 1ª part ) de manera excel·lent ja que en 10 min disposem de moltes ocasions de gol inclosos 3 pals i fiquem 2 gols posant el marcador en 4 a 1 liquidant el partit. A partir d'ahí l'equip comença atocar i tocar el baló creant bones conbinaciones i inclús marcant 2 gols mes que deixaven el marcador final de 6 a 1.

Pròxim partit del Marmoles Maigmo: Diumenge 17 de maig a les 9.30 contra l'Autoescuela Jorda Argelianos ( este partit correspon als quarts de final de la copa de l'Ajuntament d'Ibi ).