Dia : Dimecres 20 de Maig del 2009
Hora: 22 h
Pista: Pavelló nº 2

MARMOLES MAIGMO 2 AUTOESCUELA IBI 2

El partit comença bé per a l'equip movent el baló amb molt de criteri en atac i sense passar dificultats en defensa. En els primers 15 min l'equip crea almenys 3 o 4 ocasions claríssimes de gol, algunes d'elles a porta buida que no s'arriben a concretar incomprensiblement. Sobre el min 17 el baló en el nostre poder en una banda sense aparent perill ens el roben per no cedir-ho al porter o tirar-ho fora i ens fiquen gol era el 1 a 0. Dos min despres en una bona conbinació d'ells marquen el 2 a 0 arribant al final de la primera part. Comença la segona part i l'equip seguix encabotat en no ficar gol ja que les oportunitats que es fallaven eren increïbles, i just al final del partit en les 2 ocasions mes difícils que tenim en tot el partit fiquem dos gols que posaven el marcador final en 2 a 2.

Pròxims partits del Marmoles Maigmo: VI Champions League Comarcal