jueves, 17 de septiembre de 2009

LOTERIA DE NADAL


Noticia important !!


El Club Futbol Sala TIBI, ja te asignat el numero de loteria per al sorteig de Nadal, el numero adquirit es el 27.310 .La manera de poder adquirir estos decims i anar venen-los es aportant dines a la administracio i ells ens donaran tans decims com dines anem aportan-li.
Debem de vendre uns 30 decims per cada un de l'equip, aixina que tenim que menejarmos rapid. Aixi que ja podem anar aparaulan decims.
En principi, el que s'ancarregara del tema de la loteria sera Javi.

Si hi ha algun dubte deixeu-lo en els comentaris.

No mos podem ancantar, que mos agarra el BOU!!!!.

5 comentarios:

  1. antes de res dir q el numeroo eixe 27310 magra. tambe avisar q dema disapte am quedat a de 9 a 9-30 per amorsar en el rumano, y despres anarmosen a fermos la revisio medca. hi ha q dur el dni verdader. les preguntes de la loteria a javi.
    javi cuans dines tenim q donate pa q mos dones la loteria? o tenim q anar mosatros a arreplegarla a algun lloc? bueno señoresss vaig a dinar q en quirda mamare.

    ResponderEliminar
  2. ahir en el entreno estaba el ajudant de Pep Guardiola, Tito Vilanova entrenan als porters...booo!!!

    ResponderEliminar
  3. Xe! ara que la mascota no continua en l'equip contrateu a algú per a fer-se carrec dels porters, caguen

    ResponderEliminar
  4. Buenas mariete.
    Lo de la loteria anem a vore de quina manera heu podem fer per a no tindre k posar mosatros els dines. crec k la manera seria anar arreplegan tans decims com dines tinga el club per a arreplegar i anar venenlos enseguida. osea, k si tu en pilles 10 que les tingues practicament venuts, aixina d'eixa manera, arreplegues els dines enseguida i jo les torne a cambiar per decims. OK ??

    ResponderEliminar
  5. Javi, per favor, res de posar traballengues. Si llig estò Angelet vorem com l'aclarím.

    ResponderEliminar