domingo, 20 de diciembre de 2009

JORNADA Nº 9

Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Dissabte 19 de Desembre del 2009
Hora: 17h

Gols: 1 a 0 ( Koldo ) 2 a 0 ( Busy )

C.F.S. TIBI 2 - LIFUSA CAMPELLO 0


El partit comença amb el rival esperant al mig camp i l'equip controlant el baló encara que sense crear ocasions de gol, el partit transcurria amb un joc molt espés per part dels dos equips ja que cap equip aconseguia trencar la defensa contrària, ells van tindre un parell d'ocasions amb jugades de córner assajades, i nosaltres en jugades aïllades inclos en una ocasió el tir pegà en el pal, però s'arriba al final de la primera part amb empat a 0, i joc poc vistos i aburrit.
La segona part va ser molt distinta ja que el equip va començar a crear ocasions i el joc era molt mes fluid, i en el min 12 després d'una bona jugada per banda el baló arriba a Koldo que trau un tir ajustat al pal que feia pujar el 1 a 0. El equip lluny de tancar-se a defendre va continuar pressionant i creant ocasions i en un servici de porteria llarg el baló arriba a Busy que encara al porter i aconseguix el 2 a 0 min 18.
A partir d'ahí ells pressionen en tota la pista però l'equip ix molt bé de la pressió rival inclús disposant d'alguna ocasió per a incrementar el marcador, que al final no es mouria.
Destacar el public que va baixar a veure el partit ja que les condicions no eren les idònies per a jugar, ja que feia un fred molt intens.

5 comentarios:

  1. sou molt grans, sou incribles. Debut en la categoria, i excelent tempora, segiu aixina.

    ResponderEliminar
  2. Epi, quan pensen ficar un golet?

    ResponderEliminar
  3. Mare meua quina barbaritat de fred que feia. Vuïc atribuime el meu merit en la gran campanya que esteu fent ja que si jo no haguera pogut jugar no haguereu tingut que buscar un porter que està parant-ho tot i segur que és el màxim asistent de gol, a cada partit von dòna una.
    També destacar la gran entrega dels tocats: Àlex, Xuso i el Poll amb les seues esquenaes al piso ahí donant el call.

    ResponderEliminar
  4. Grande grande!!! No he pogut vorer els dos ultims partits peró está clar que esteu fent.ho de categoría. I molt bones cróniques!! Jeje
    Koldo, Jo com no estic fen-les, t´enviaré resultats i clasificació hasta el parón invernal jeje. Disabte, el "chiquillos" jeje vam guanyar també i felicitar a tots per el gran primer terç de temporá que esteu fen. Si es que sous uns makines!
    Si el tiempo no lo impide entrenem dilluns.
    Ale bona nit que demá hi ha que matinar.

    ResponderEliminar
  5. anonimo de antes soc yo que m´he enganyat jeje.

    ResponderEliminar