JORNADA Nº 17

Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Dissabte dia 27 de Febrer del 2010
Hora: 17h

Gols: 1 a 0 ( Mario ) 2 a 0 ( Koldo ) 3 a 0 ( Raspa ) 4 a 0 ( Raspa ) 5 a 0 ( Busi )

C.F.S. TIBI 5 - BEL.LIANA B 0

El partit comença com quasi sempre en esta lliga, és a dir nosaltres controlant el baló i el rival esperant al mig camp per a robar i eixir a la contra. Passats els minuts de tanteig l'equip comença a generar ocasions i en el min 10 en un contratac de dos contra un , Mario ho culmina pujant el 1 a 0 al marcador. Ells després del gol pugen la defensa un poc i en la següent jugada min 13 després d'un bona combinació de l'equip es planta koldo davant del porter i puja el 2 a 0 al marcador. D'ahí al final de la primera part el equip va disposar de 2 o 3 ocasions clares però cap va pujar al marcador. En la 2ª part ells comencen pressionant mes prop de la nostra àrea però quan nosaltres combinàvem un poc, trencàvem la seua defensa i ens plantàvem sols davant del seu porter i així en el min 7 després de servici del porter Raspa es queda a soles devant del porter i puja el 3 a 0 al marcador. En el min 10 una altra vegada combinació de l'equip en defensa el Raspa trenca a l'espai, es queda soles davant del porter i puja el 4 a0 al marcador. I el definitiu 5 a 0 arriba despres d'una boníssima combinació de l'equip en atac que culmina Busi amb una gran gol min 16. D'ahi al final del partit ells intentaren el gol de l'honor inclos traent porter-jugador pero no ho aconseguiren.
En definitiva gran partit de l'equip que suma 3 punts mes que servixen per a mantindre's en les primeres posicions de la taula una setmana mes.
També destacar el nombrós public que va baixar al poliesportiu municipal per a animar a l'equip.