LLiga de Regional:

C.F.S. TIBI 3 - 2 CASTALLA

LLiga de Ibi:

LA CASA 3 - 4 C.F.S. TIBI (Filial)

El cap de semana comensaba amb el partit del Filial del C.F.S. TIBI. El partit no era gens facil, ja que el contrari era el lider de la clasificacio, tot i aixo van traure el encontre amb un marcador de 4-3 a favor. Per lo que fa la Cronica, sera Titen qui ens conte com es va disputar el partit.

Per lo que es referix al Primer Equip del C.F.S. TIBI, recibia a casa al Castalla, amb un horari diferent al que ens tenia acostumat l'equip. L'oratje amenasaba amb no deixarnos jugar, pero a la fi no va apareixer la plutja.
L'encontre es possa molt de cara per al C.F.S. TIBI, ja que acaba la primera part amb un 3-0 al marcador (Gols de Koldo, Javi i Conejo) i amb una primera part amb la intensitat correcta per part del Tibi. Tot cambia a la segona part, en la que el Tibi no acab d'encontrar el seu ritme, i es carrega de 5 faltes molt rapid, lo que provoca hasta 4 llansaments de Doble Penalti, pero que tots ells son evitats unes vegades per el nostre porter i altres vegades per el pal. Al final 3-2 a favor del TIBI i 3 punts mes per a la classificacio.