Dades del Partit:

LLoc: PABELLON "IFACH" DE CALPE
Dia: Dissabte 6 de Novembre del 2010
Hora: 16:00h

Empat en l'ultim segon. El C.F.S. TIBI sen va tornar de Calp amb la sensacio de que s'havia deixat 3 punts importants. Hi havia milloria en el joc, pero no es va saber tancar el partit cuan en la primera part vam tindre numeroses ocasions per haver deixat el partit mes que resolt. L'equip sen va anar al descans amb un 0-2 a favor (gols de Javi i Marti), i amb sensacions de superioritat en el partit davant del Calp. La segona part comensa tame amb oportunitas per al C.F.S. TIBI, pero sense aconseguir el gol en ninguna d'estes oportunitats, el Calp acaba el partit jugant amb porter-jugador, i en dos ocasions acaba amb el balo dins la nostra porteria. Al remat 2-2 que ens deixa amb sensacions de haver perdut la opcio clarisima d'haver-nos endut els 3 punts de Calp.