lunes, 13 de junio de 2011

RESULTATS FIN DE SEMANA.

Fin de semana de competicio. Teniem gent de Tibi competin en IBI i en XIXONA.
Pel que fa a IBI, les 13 Hores de les xiquets, torneig en el que per primera volta Tibi anava amb les ESCOLES del BALO de TIBI. Duiem 2 categories com eren des de BENJAMINS i INFANTILS. Els xiquets de Marti i Alex, van donar tot el que tenien i van competir al maxim.
Per resumir el que va ser, els BENJAMINS comensaven amb 4 partits de grup, els 3 primers d'ells acabren amb derrota i l'ultim d'ells, el TIBI aconseguia la victoria que deixava a Xiquets, entrenaor (Marti), pares, aficionats i la gent de les Escoles mes que satisfets. Tame recalcar que en esta categoria no va haver ningun lesionat.

Per el que fa als BENJAMINS, tame tenien 4 partits de grup, de les que es van donar els seguents resultats, els 2 primers acabaren amb empat i els 2 seguents amb victoria de les d'Alex. El cruse es tocaba amb un equip molt mes fet que ells, ja que es un equip que ve jugan i competin tot el any, i aixo acaba per notarse. Cal destacar una gran actuacio del Proter Alvaro en el partit de cruse, de no ser per ell, el resultat podria haver segut mes abultat. Tot i aixo, donem la enhorabona a tot l'equip. Tame recordar, que Alex no va poder contar amb Jandi, ja que va estar tot el torneig amb calentura i li va impedir estar al 100% en l'equip. Cap lesionat en este equip.

GRAN PAPER el de Marti i Alex, duen als xiquets, no es gens facil voler que tots els xiquets tinguen el maxim de minuts i al mateix temps puguen competir per ha guanyar. D'esde asi volem donarlos la ENORABONA i les GRACIES de l'esfors que venen fen durant tot el any.

Tame teniem a l'equip de les CADETS, que estaven mesclats amb gent d'ibi, pero en gran part eren jugadors de TIBI i amb un MOJA, al carrec de durlos. Tame van pasar de grup, i van caure al primer cruse.


A XIXONA, tame teniem representacio del Poble, teniem 2 equips de gent de TIBI, el sorteig va voler que es crusaren a les semifinals, i d'esta manera tindre un representat asegurat en la final. GRAN Partidet de Futbol 7 el que mos van deixar. Molt net i molt disputat el partit, que acaba per caure del costat de les del local de dalt. Altra cosa va ser la final, el TIBI es trobava amb un equip DUR ( per no dir altra cosa), el partit va ser bronco i res vistos. Per part de les de TIBI, es va voler jugar el balo, pero el joc del contrari heu impedia. Be, al remat SUBCAMPEONS, i amb Andoni amb el turmell com una bota.

No hay comentarios:

Publicar un comentario