lunes, 16 de enero de 2012

Victoria del C.F.S. TIBI.

C.F.S. TIBI  3 -  1  ALTEA

Bona manera de començar l'any per part del C.F.S. TIBI. La Victoria davant l'Altea ens deixa en la posicio 5ª de la classificacio empatats amb l'Ondara.
El partit, com ve sen casi constum este any, el vam comensar per darrere al marcador. El Altea es possaba 0-1 en una juga embarulla dins la nostra area. Tocaba remontar una vegada mes.
Les ocasions arribaen, pero el joc estaba molt llarc del que els Misters volen. Penyeta va disposar d'una bona ocasio per empatar i Batalla tame em va tindre per marcar, pero el gol no arribava. El nostre porter, Carlos, desbaratava una gran ocasio del Altea, que havera suposat el 0-2, i prop del final de la primera part, Batalla aconseguia vore porta i possaba el 1-1 i al vestuari.
En la segona part, l'equip ixia amb millor cara i amb l'idea de que es quedaren els 3 punts a casa. Tornaen a arribar les ocasions per la nostra part, pero sense convertirse amb gol. El Tibi presionaba mes dalt i amb mes sentit. De ahi, que un balo robat, acaba en els peus de Batalla, que de tir crusat ens possaba amb ventaja al marcaor, 2-1. Quedaen pocs minuts i tocaba defendre un resultat que ens havia costat molt d'aconseguir. L'equip es dedica a consevar el resultat e intentar en alguna contra matar el partit. Pero a falta de 10 segons, una falta de Busi prop de la nostra area, feia que l'arbrit li ensenyara la segona groga i per lo tant la tarjeta roja, l'equip es quedaba amb 3 jugadors de camp i falta en contra. L'Altea no va sabaer aprofitar esta superoritat, tiran la falta fora de porta, i un rapit Carlitos, va vore a Penyeta adelantat i que de pase al segon pal, li deixaba el balo a Marti per fer el 3-1, que va ser el resultat final.