lunes, 13 de febrero de 2012

Gran Victoria del C.F.S. Tibi davant el lider de la Competicio.

C.F.S. TIBI  3 - 1  RACING DE MUTXAMEL

Gran partit de Futbol Sala el que es va viure el Diumenge a les 12 a Tibi. Rebiem a casa un gran equip com es el Racing de Mutxamel, que per alguna cosa es lider de la competicio.



Per part del Tibi i con forme anavem informan-vos esta setmana passa, l'equip estava entrenan molt be i amb gran assistència de tots els seus jugadors i misters pese al fred d'estes nits pasaes. Aço no ens asegura guanyar, però si que ens dona mes confiansa per poder afrontar els encontres.


Els primers minuts de l'encontre no van ser els millors, varies erraes de passe no ens deixaen entrar en el partit i ells si que arribaen i amb perill, però un vegada mes un GRAN Carles desfeia totes les seues oportunitats de gol. Els misters menejaen be la banqueta, els cambits eren continus i el joc amb un ritme alt. Al Tibi ja no li cremava el balo, i arribava a l'area del Mutxamel amb clares accions de gol que no acabaen per materialisarse. Però en una d'eixes arribaes i despres d'un saque de corner, Angel ens avançava amb el 1-0 al marcaor. Partit amb intensitat i arribaes pels 2 equips a un area i altra. Per la nostra part, Busi, Batalla, el Chuso, Conejo, ..., quasi tots van disposar de bones oportunitats per ampliar la ventaja, però no volia entrar el segon gol. Descans.


La 2ª Part arranvcaba amb Moha, Busi, Batalla i Javi, i amb la peticio dels Misters de que no baixara eixa intensitat de joc. Pues Busi heu va entendre a la perfeccio, i en una jugada que comensaba en la nostra area va fer que es plantara davant el porter i el batira per baix possan el 2-0, resultat que ens donava tranquilitat per seguir afrontant el partit. Despres d'este gol, Mutxamel es va bolcar en buscar el seu gol i aixo feu que nosaltres els pillarem amb varies contres per poder ampliar el resultat ja que Carlitos s'encarregaba que la nostra porteria es mantenguera a 0. El partit continuava tenin un ritme de joc bonic per a l'aficionat, però d'infart per als Misters i Jugadors. En una treta de corner, Angel de xut fort l'area feia confondre al porter del Mutxamel que acaba per clavar-se en pròpia porta el balo i aixi fer pujar el 3-0. El partit ja el teniem a on voliem, ens quedava fer passar el temps e intentar ampliar el marcador en alguna contra. Però el que ens vam trobar va ser un gol en contra, una jugada del Mutxamel ben ejecuta i possaba el 3-1. Quedaven 7 min. per a la fi i Mutxamel es quedava amb 1 jugador meys per expulsio d'un d'ells. El Tibi es va dedicar a fer passar el Temps amb la superioritat de jugar amb un jugador mes. Encara disposarem d'alguna contra per ampliar la renta de gols però el resultat ja no es va moure. A la fi 3-1 per al tibi i Victòria importatisima.


Es complicat dir qui va ser el millor del partit, però jo si que vullc ressaltar a 2 jugadors. Un es Carlitos, que va estar impecable i amb les seues paraes ens va ajudar a poder guanyar el partit i altre va ser Angel Penyeta, GRANDISIM Partit el d'ell, em tardat en vorer-lo a este nivell però dona gust contar amb jugadors d'esta calitat e implicacio en l'equip. ENHORABONA A TOT L'EQUIP.


Per a qui si que em quede sense paraules es per a la Nostra Aficio, no va fallar. Va estar amb l'equip en tot moment i de segur, que va disfrutar del partit i del seu equip. Per la nostra part, saben que heu vam donar tot.


GRACIES UNA VEGADA MES, AFICIO !!!!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario