lunes, 6 de febrero de 2012

Victoria molt Treballa del C.F.S. TIBI.

C.F.S. TIBI  2 - 0  LIFUSA CAMPELLO

Victòria molt important l'aconseguida pel C.F.S. TIBI, davant el Campello. El Tibi comptava amb les baixes de Sergi, Marti i Conejo per a este partit. Però este equip te una altra cara, per fi els Misters han aconseguit que tingam l'intensitat necessària al llarc de tot el partit.

L'encontre comença amb control per la nostra part i una presio alta en l'ixida del balo de Campello. Aixo va fer que en un balo robat per Javi es convertira en una contra amb un balo obert per a la puja de Busi i este de passe a Alex feia pujar a 1-0 al marcaor. Aixo no va fer que baixarem l'intensitat, però cap al minut 20 de la primera part, el partit comença a embolicar-se amb continues faltes e inclus expulsions per part d'els 2 equips. El campello comensaba a arribar amb perill però un gran Carlitos va desbaratar totes les seues ocasions de gol. Final 1ra part.

La Segona part torna a comensar amb instensita per part del Tibi i de ahi les ocasions clarisimes per a fer gol, però una vegada el desencert i altres la seua defensa deixaen el marcaor en un perillos 1-0. Ells arribaen en alguna contra que be la defensa nostra o les paraes de Carlitos feien que es quedaren en res. Per fi una contra del Tibi a pocs minuts del final possaba el 2-0 aconseguit per Batalla, resultat que ens donava tranquilitat per afrontar els minuts restants encara que amb 5 faltes sempre teniem el risc del doble penalt. I aixi fou, l'arbrit ens xiulava una falta en contra que era Doble Penalt, però un inspirat Carlitos no va tindre problemes per detindre'l-lo i deixar la nostra porteria a 0. El Campello acaba jugan amb porter/jugador però amb poc perill. Final del partit 2-0 per al Tibi.

No volem diexar passar per damunt, la gran assistència de l'AFICIO pese a les condicions climatologiques que eren d'un fred impresionant va acudir al Polideportiu Municipal de TIBI.

Tame informar-vos de que com ja haviem comentat, teniem el sorteig per als SOCIS del C.F.S. TIBI. El guanyador del Sopar per a 2 Persones en la TABERNA del MERCAT de TIBI va ser el SOCI Nª 68 Jesus Checa Garcia

GRACIES A TOTA LA NOSTRA AFICIO !!!!!!!!!!!.