jueves, 21 de junio de 2012

Agraiments pel I TORNEIG de FUTBOL SALA "Festes Tibi"

Des del C.F.S. TIBI y Les ESCOLES del BALO de TIBI, volem donar les gracies a TOTS els participants del I TORNEIG de FUTBOL SALA “Festes Tibi”.

Principalment, volem donar les gracies als Xiquets que han format part del Torneig tant d’equips de Tibi com tots els que ens van visitar, ja que sense ells havera segut impossible muntar-lo. No podem passar per alt, al Patrocinaor de les Escoles del BALO La Taberna del Mercat de Tibi, que ve apoyanmos amb els xiquets des del principi de les Escoles del BALO. A l’Ajuntament de Tibi, per totes les facilitats que ens hi ha possat per que este Torneig fora una realitat, i tambe a l'Alcalde de Tibi Juan Jose Ballester “Jota” i Regidor de Deports Esteban Mira, que ens van acompanyar a lo llarc de tot el Torneig. No volem olvidarmos dels Pares dels xiquets, que fan un esfors gran, per que els xiquets puguen acudir als Tornejos, be siga a Tibi o cuan ens desplasamem a altres Localitats. Tame volem recalcar la figura dels Entrenaors dels xiquets (Marti i Koldo), que son els que treballen amb ells setmana darrere setmana. I com no, a la gent que es va dedicar a possar ordre dins d’els partidets, els arbrits, que tame ens van tirar una gran ma.

Per fi, voliem agrair a tota la gent que va acudir al Poliesportiu Municipal de Tibi, per disfrutar dels xiquets, ja que per a ells es important sentir-se arropats pels seus.

Sols ens queda donar les gracies a TOTS els que han fet possible que el I TORNEIG de FUTBOL SALA “Festes Tibi”, siga una realitat. Intentarem que l'any que ve, tornem a disfrutar dels xiquets al nostre poble.

MOLTES GRACIES A TOTS !!!!!!!!!!!!!!!!.

C.F.S. TIBI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario