lunes, 12 de noviembre de 2012

Resultats del cap de setmana del C.F.S. TIBI

Gran vespra de Futbol Sala, la que vixquerem el Dissabte a Tibi, a pesar del fred. Arrancava la lliga per als mes menuts. Un dia avans heu feien els Infantils del C.F.S. TIBI, amb victòria a casa del San Juan per 2-5.

C.F.S. TIBI (Benjamin) 1  -  3  BUSOT

El Dissabte era el torn per als BENJAMINS i ALEVINS, que jugaven davant el Busot. Els primers en vestirse de curt eren els Benjamins entrenats per Marti, que es posaen per davant del marcador amb un bonic gol de Raul 1-0 per al Tibi. El partit es jugava amb bon ritme i el Busot tambe lluitava de valent, d'ahí l'empat a 1-1 que aconseguien. El Tibi disfruta de numeroses ocasions per marcar, però una vegada el porter de Busot, que va estar molt be i altres el desacert nostre, feren que no puguerem marcar cap gol. Cosa que si que aconsegui el Busot per deixar el marcador en 1-3. Bona imatge dels pupils de Marti. Destacar al porter German, que pese als 3 gols, estigue incommensurable. (Gols:  Raul)

C.F.S. TIBI (Alevin)  6  -  3  BUSOT

A continuacio, arrancava el partit dels Alevins, tambe davant el Busot. Era el moment del xiquetets de Koldo, per demostrar el que venien treballan amb ell. Partit molt igualat en els prmiers minuts, però era el Tibi el que colpejaba primer per possarse 1-0. No tarda en arribar el primier del Busot per fer l'empat 1-1. Encara corria la primera part, cuan el Tibi es possaba 2-1 i queda'n pocs minuts per acabar la primera part, però a res d'acabarse el Busot aconseguia igualar el marcador. Bon partit fins al moment. Arrancava la segona part, amb un matiner gol del tibi, que ens possaba una vegada mes per davant, i una altra volta, el Busot aconseguia posar les taules al marcador amb el 3-3. A partir d'ahí, el Tibi va acomensar a distanciar-se en el marcador, deixan-lo amb el 6-3 final. Molt bon partit del C.F.S. TIBI Alevin, bon treball de tot el grup, que es mantingue a bon nivell al llarc de tot l'encontre. (Gols: Carlos “2”, Alex, Santi “2” i Nacho)

S. Joyeros-Campello  1  - 4   C.F.S. TIBI (Senior)

Gran victoria l´aconseguida Disabte a les 21:00 en el Pavellò municipal de Campello davant un S.JOYEROS molt ben plantat durant els primers minuts de partit. Per al partit contarem amb les baixes de Alberto, Raspa, Carlos i Xuso.L´equip local ens va tindre arraconats cinc minuts amb un bon plantejament i amb molta intensitat. L´equip a pesar de que contava amb pocs efectius per al encontre, va saber aprofitar cada acció. Als 10 minuts, un balò al segon pal de Busy, aprofitava Penya per a fer el 0-1 després de que el porter li parara el primer intent. El Cfs Tibi va començar a interpretar el partit gràcies a un Mario que va estar perfecte jugant de pivot. Al minut 20 aprox. Andoni ixia a la contra i donant el pase arrrere, aplegava Busy per a fer el 0-2 amb cama esquerra. A partir d´ahi els tiberos plantaven bona defensa i les contres eren clares, pero sense molt acert. Batalla va tindre el 0-3 després d´una bona acció per banda i el seu xut fortissim amb cama esquerra pegava en la creueta i s´en ixia. Les ocasions del Campello es quedaven en res despres de no estar acertats i d´un Francisco segur en tot moment. S´acabava la primera part amb un 0-2 al marcador.

La segona començava amb un Campello en mes intensitat i un Tibi que disposava d´ocasions clarissimes per a matar el partit pero que no era així. La nota negativa del partit va ser l´expulsió de Mario per doble amarilla, que al meu pareixer era rigurosissima. El Tibi es quedava amb uno menys durant dos minuts que l´equip local no va saber aprofitar ja que ferem una defensa perfecta. Als dos minuts, Busy va saltar al camp coixejant per una forta patada al talò i era molt dificil jugar per el fort dolor que patía pero l´escas planter que disposavem, tenia que per lo menos intentarho. Als 15 minuts del segon temps, una contra perfecte del Campello, donava el pase arrere i que amb un xut fortissim, Francisco no va poder fer res. 1-2 i el Campello lluitava pel partit a falta de 10 minuts. Després del gol, l´equip local va traure porter jugador pero el Tibi seguía defensant perfecte, es de ahi que en un robo de Busy, es plantava davant del porter campeller i el batía per davall les cames, gol importantissim que donava tranquilitat a falta de 5 minuts per al final. Seguint amb porter jugador, el balò li caia a Andoni que va xutar desde el nostre camp i va fer el 1-4. Gran resultat i tres punts que s´en vingueren a Tibi.
Destacar el bon partit dels sis que estigueren sobre el camp que ho van donar tot en tot moment. Agraïr a l´aficiò que va vindre a acompanyar al Cfs Tibi, Moltes Gràcies.

Res mes que dir, entrenarem aquesta setmana si la plutja ens deixa i el disabte rebrem la visita de l´altre equip de Campello, el Lifusa.

MOLTES GRACIES A TOTA L'AFICIO DEL C.F.S. TIBI !!!!!!!!!!!!!!!!!