AKRASALA      5  -  5   C.F.S. TIBI Alevin

C.F.S. TIBI Benjamin  6  -  1  SAN JUAN  "B"

Cronica del C.F.S. TIBI Senior:

Gols de: (2 Penya, Busy i Batalla)

Un partidàs en tota regla es va jugar disabte a les 19:15 en Daya Nueva contra l´equip amb el mateix nom que la localitat. El clima que es respirava a deu minuts de començar era fantàstic, un pavellò amb pancartes d´una afició volcada amb el seu equip, el bombo no va parar de sonar en tot l´encontre. Per al partit contavem amb les baixes de Alberto, Raspa i Carlitos. La novetat en la convocatoria era la reaparició de Busy després de dos setmanes de baixa.

El partit començava perfecte per als de Titen i Xarli cuan al minut 3 de partit, Batalla traía una falta, Andoni deixava pasar i Penya golpejava amb cama dreta posant el 0-1. A continuació varies ocasions per haver posant el marcador més a favor dels nostres en xuts de Batalla i Andoni al travesser. No vam materialitzar en gol les ocasions nostres i un error defensiu de Batalla, la pilota quedava morta en l´àrea i el jugador de Daya Nueva marcava l´empat al minut 10. Després del empat, el Cfs Tibi va seguir fent les coses sense preses i amb tranquilitat, Busy va fer un pase excel-lent a les esquenes dels rivals i Penya altra vegada, va fer un golàs de vaselina que posava al Tibi per davant en el marcador. Perfecte l´estat de forma que s´encontra el tibero. 1-2 i el Tibi que tornava a pillar la batuta del partit. Al minut 20, Un perfect atac dels nostres ens va donar el gol de supostament la tranquilitat. Busy obria per a Andoni, Andoni tocava ràpid per al Xuso i el Xuso amb un perfecte moviment d´esquenes, habilitava altra volta a Busy que entrava de segona linea i amb cama esquerra feia un gol de manual. Contra perfecta. Un gol importantissim que suposava el 1-3. He dit que supostament ens donava tranquilitat al marcador la ventaja de dos gols perque no va ser així, una errada al mig del camp, propinava al equip local una contra per a fer el 2-3 amb un xut fort que Francisco no va poder fer res. El Cfs Tibi amb 5 faltes i encara quedaven dos minuts. Busy al intentar robar el baló, clarament va tocar l´esfèric però l´àrbitre no ho va vore així i va pitar doble penalt. Francisco no va poder fer res amb un perfecte golpeig a l´esquadra. 3-3 i s´acabava la primera part amb un resultat obert.

Res de precipitacions, el Cfs Tibi va seguir fent el joc que ens caracteritza, una perfecta defensa i posesions de baló llargues que sempre acabaven en tir a porta. Ho vam intentar desde el minut uno i el gol que no volia pujar al marcador. Busy amb un tir creuat, Batalla amb varies intentones, Andoni, Xuso, Penya, Briga... Tots vam intentar el gol pero no va ser fins al minut 18. Batalla feia una perfecta conducció, tocava per a Penya i dins de l`àrea, Penya li tornava el baló per a que Batalla marcara i posara el definitiu 3-4. Un altre gol molt bonic. Batalla va tindre l´oportunitat de marcar en un doble penalt pero el baló va golpejar en la madera. Final del partit i emoció màxima per als nostres que guanyaven tres punts importants davant un gran equip.

Difícil nombrar a algú en l´encontre perque tots van estar sublimes però destacar l´entrega i el treball que va fer Busy ja que feia quasi tres setmanes que no disputava cap partit per lesió.

AGRAÏR ALS AMICS JAVI I MARTÍ per vindre a donar suport al equip, aquesta es la linea que tenim que seguir per a fer les coses millor i pulir els xicotets errors que cometem, ja que com veem, els errors que estem tenint, els paguem amb gols en contra. Un 10 per a l´equip i a seguir disfrutant.