lunes, 17 de diciembre de 2012

Resultats del cap de setmana del C.F.S. TIBI

Resultats:

          C.F.S. TIBI Senior   5 - 1  ALBATERA F.S.
                     
                      SAN JUAN   4 - 7  C.F.S. TIBI  Benjamin

                      SAN JUAN   5 - 1   C.F.S. TIBI Alevin

          C.F.S. TIBI Infantil  4 - 3  SAN JUAN "B"


Cronica del C.F.S. TIBI Senior:

                                         C.F.S. TIBI Senior    5 --- 1    ALBATERA FS

Importantíssima victoria l´aconseguida Divendres a les 21:00 de la nit en un encontre on no era clar que s´aniguera a disputar, ja que la plutja que va caure hores antes del partit dificultava l´enfrontament. El partit va començar en un Tibi al complet, tots a disponibilitat dels misters. Busy era l´únic que arrastrava problemes físics al taló i es d´ahi la baixa forma que s´encontrava. Els demés impecables.



El partit va començar amb clar domini local, posesió llarga dels nostres i una defensa ben plantada. Alberto va obrir el marcador de manera magistral, una jugada que está al alcanç de molt poquets, va encarar al rival i després de varios amagos, va golpejar amb cama esquerra clavant-la a l´esquadra. 1-0 i alegria de tots els aficionats que rondaven pel camp. El 2-0 va vindre després d´un retruc, Andoni enganxava un xut amb cama detra que res podia fer el porter. Els d´Albatera van tindre varies ocasions per a marcar que Francisco esta volta va estar molt be i va desaprofitar les accions dels visitants. La primera part es va acabar amb ventaja de dos gols.

El Tibi va començar amb el mateix guió, presió a mitja pista i ben plantats. Carlitos que tornava al equip després de molt temps, feia varies parades de molt mérit. Els tres gols següents van ser de manera consecutiva i els va protagonitzar Batalla. Que millor manera de dedicarli la victoria a sa mare que amb tres autentics golasos. El gol visitant va vindre per un error defensiu que habilitava a un jugador del Albatera a plantar-se davant de Carlitos i posar el gol del honor al marcador. 5-1 i el Tibi que conseguía una victoria vital per a lluitar pels primers llocs.
Gols de: Batalla 3, Andoni i Alberto

Destacar en l´encontre a Batalla que atravessa un molt bon moment de forma i Alberto que va tornar a demostrar el bon jugador que es. Els demés, importantissims.

Agraïr als aficionats que van acudir al camp per a disfrutar d´aquest encontre. Un altre partidàs del nostre equip.

Disputarem DISABTE 22 l´últim partit de lliga i ho farem a domicili del Cox. Un rival duríssim i vital per a acabar en primer lloc abans del paró nadalenc. Informarem de tot el que pase aquesta setmana.

Sigau bons.

C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario