jueves, 24 de enero de 2013

El C.F.S. TIBI Senior, sera l'unic encontre del Cap de Setmana.

Com avancem a l'enunciat de la noticia, sols el C.F.S. TIBI Senior, disputara este cap de setmana encontre de lliga, i heu fara Divendres a les 21:30 a Tibi.
El motiu d'avançar este encontre i de no haver pogut concretar cap partit de les categories inferios, es per la festivitat del Mig Any de Tibi. Despres de vore varies possibilitats, es va optar per aplaçar els encontres, ja que no es podia quadrar un dia i hora que quadrara tan amb l'equip de casa con el visitant.
No volen deixar pasar l'ocasio, per agrair a l'Ondara C.F.S., les facilitats que ens ha possat per poder adelantar l'encontre a la jorna de Divendres.

Pasen a informar-vos de l'horari:




DIVENDRES, 25 de Gener:

21:30 --  C.F.S. TIBI Senior  --  C.F.S. Ondara

___________________________________

C.F.S. TIBI  Infantil    (Aplaçat)
C.F.S. TIBI  Alevin   (Aplaçat)
C.F.S. TIBI  Benjamin  (Aplaçat) 

- IMPORTANT: Informar que l'entrenament del C.F.S. TIBI Benjamin, previst per a hui, queda suspes.


 
P.D.- Anem a intentar recordar imatges deste Club, que ja conta amb una historia de mes de 20 anys. Podeu enviar fotos que tingau al correu cfstibi@hotmail.com i anirem publican fotos juntament amb les noticies. Ahi en va una:


Temporada 2003/04 - 1ra Divisio Lliga Local d'Ibi
 
C.F.S. TIBI

2 comentarios:

  1. Soc el home del tiempo, esta nit plou.

    ResponderEliminar
  2. Gran equipo tenia asi el Tibi. Cuanta por, els fea Cola als contraris, un home de apariencia major pero que corria la banda com una centella, i que dir del seu tipic xuc, que fea unes coses rarisimes. Vos heu donat conter que en este equipo jugaba el Soldado Ryan!!!, jajajaja.

    ResponderEliminar