lunes, 14 de enero de 2013

Resultats del Cap de Setmana del C.F.S. TIBI

Resultats del cap de setmana del C.F.S. TIBI.
 
 
El Senior, disputava el seu encontre el Disabte davan l'Armengola Orihuela. El Resultat final va ser de 3 - 3. No va ser un bon encontre dels nostres, ens han acostumat a guanyar i realitzar grans encontres, i esta vegada no van poder reconeixer al Tibi. De segur que ja treballen per millorar i tornar a monstrarnos el nivell de joc que havien demostrat. Est clar que el paro Nadalenc, no ens hi ha vengut be, però no es deu desconfiar d'aquest grup de xavals, que esta mes que capacitat per tornar a guanyar i amb un joc bonic.  A traballar tots junts xavals !!!!!.
 
En cuant a les Categories inferiors del C.F.S. TIBI, com son Infantils i Benjamins, ens van regalar sendes victories el Diumenge al mati. Bon mati de futsal, el que vam tindre, no tant el temps que va ser gelat de deveres. L'Infantil arrancava a les 11, i a les ordres d'Israel, realitzada un bonic encontre que l'acaba guanyan 4-2, encara que es deu recalcar, que els ultims minuts van ser de l'equip visitant que apretava de valent i els nostres sols es dedicaen a allunyar balons. Però com ens dia el seu mister a l'acabar l'encontre " Tame debem d'aprende a guanyar patin".
A les 12:00 comensaven els mes menuts, el Benjamins. Que tame traien avant el seu encontre amb una mes que patida victòria 3-2 davant el Mutxamel. El pupils de Marti, que arrastraen baixes de consideracio, aconseguien una victòria molt treballa amb jugadors amb molt compromis amb el seu equip.
Recordar que l'Alevin de Koldo, va aplaçar l'encontre.
 
Gracies a TOTS/ES els que ens han acompayat este cap de setmana al Poliesportiu de Tibi per animar als nostres equips, ja que el temps era molt gelat, tant el Dissabte com el Diumenge.
 
C.F.S. TIBI
 
                                       Resultats:

          C.F.S. TIBI Senior   3 - 3 l'Armengola Orihuela
 
      C.F.S. TIBI Benjamin  3 - 2  Mutxamel

           C.F.S. TIBI Infantil 4 - 2 Mutxamel
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario