miércoles, 29 de mayo de 2013

II Torneig Futbol Sala Tibi "Festes Tibi 2013"



Ja tenim preparat el II Torneig Futbol Sala Tibi "Festes Tibi 2013".

El Dissabte 15 de Juny al Poliesportiu Municipal de Tibi, tendra lloc el II Torneig de Futbol Sala, organitzat  pel C.F.S. TIBI amb la col-laboracio de l'Ajuntament de Tibi i el Patrocini de La Taberna del Mercat de Tibi.
El Torneig es jugara en el model de lligueta i contara amb les categories d'Infantil, Alevi i Benjami. Cada una de les categories estara composta de 4 equips que lluitaran entre ells per guanyar la seua categoria. El C.F.S. TIBI, compta amb un equip en cada una de les categories, com son l'equip entrenat per Israel a la categoria d'Infantil, l'Alevi que ve treballan a les ordres de Koldo, i per ultim els mes menuts de Marti, el Benjami.
El Torneig arrancara a les 08:00 fins que finalitze amb l'entrega de trofeus per als participans. Esperem que tots/es es passen pel Poliesportiu per estar amb els xiquets i disfrutar d'un gran mati d'esport, de segur que els xiquets heu agraixen.

Tame volem informar-vos, que una vegada acabe el Torneig, hi haura dinar a LA TABERNA del MERCAT de TIBI per a tots els que vullguen apuntarse. Teniu l'informacio en el document que hi ha al peu d'esta noticia.

VOS ESPEREM EL DIA 15 de Juny al Poliesportiu de TIBI !!!!!!
C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario