viernes, 7 de junio de 2013

Cap de setmana del C.F.S. TIBI.


Este cap de setmana acaba la lliga per al C.F.S. Tibi Senior. L'encontre es jugara a Tibi davant l'Altea i com ja adelantaem en la noticia d'avans, de traure mes punts que l'Asp a esta jorna, l'equip Tibero seria el que acabaria en primera posicio. Passe el que passe a esta jorna, no es pot qualificar d'altra manera esta tempora que no siga de GRAN EXIT per part de l'equip al complet. Han treballat de valent tots els que son per poder aconseguir este triunf, recordem que l'equip anava amb els efectius justetes per atota la tempora. 
Horari del partit:
Dijous, 6 de Juny a TIBI

17:00 -- C.F.S. TIBI Senior
-- Altea F.S.
(Poliesportiu Municipal de TIBI)


 
   ENHORABONA A TOT l'EQUIP del C.F.S. TIBI Senior 


 
Pel que fa a les Alevins i Benjamins, es desplasaran dema Dissabte fins a la localitat veïna d'Ibi per disputar les XIII Hores de Futsal. L'Infantil, descansara d'encontres este cap de setmana.
 Aprofitem per recordar-vos, que el cap de setmana que ve (15 de Juny), tendre a Tibi el II TORNEIG de FUTBOL SALA "Festes Tibi 2013". Les categories d'Infantil, Alevin i Benjamin seran les que disputen partits en format lligueta duran tot el mati del Dissabte. Tame vos recordem, que es pot apuntar qualsevol persona per al dinar que hi ha organitzat al finalitzar el Torneig en laTaberna del Mercat de Tibi. El preu per als adults sera de 12€ i de 5€ per als mes menuts.

C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario