Informacio del cap de setmana.

Informacio C.F.S. TIBI Senior

Divendres, 31 de Maig a CASTALLA:

Castalla F.S. 1 -- 5 C.F.S. TIBI Senior
Arribavem a la penúltima jornada de lliga amb quasi igualtat de condicions, perfecta temporada dels equips veïns que sols els superava el Asp. El partit es va disputar Divendres a les 21:30 en el pavellò poliesportiu de Castalla. Els tiberos venien en l´única baixa del porter Carlitos. Els demés pese a les múltiples lesions patides al llarg del any, estarien al complet. Arrancava el partit amb el següent quintet. Francisco a la porteria, Busy, Chuso, Andoni i Penya. A la banqueta, Batalla, Raspa i Briga. Titen, esta vegada sense el seu ajudant Charly com a entrenador.
El partit començava amb altíssima intensitat, sabiem on anavem i per aixo no ens va pillar desprevinguts en ningun moment. Als 5 minuts de partit, Andoni, amb una arrancada típica d´ell, golpejava el baló desde l´altura del doble penalt amb cama detra que res va poder fer el porter local. Golàs del Tibi i perfecta la temporada que està realitzant el jugador Tibero. A partir del gol, seguiriem fent el nostre joc, juntets i amb molta intensitat. El 2-0 va vindre a continuació. Penya va robar una pilota al centre del camp, va habilitar a Busy que va amagar el xut i va tornar a Penya que estava preparat al punt de penalt per a fer el segón de la nit. Bonica Jugada. Després de la ventaja de dos gols, el Castalla va donar un puntet més d´intensitat i joc on es va traduir al 1-2 que arribava al descans amb un bon gol de Luis a pase de Ricky. Destacar el mal partit del àrbitre que una volta més va estar nefasto i molt en contra dels de Tibi. Per això, demane, com a redactor de la crònica (Busy), les més sinceres disculpes per l´altercat de la papelera. Castalla, un poble on sempre ens han tratat a la perfecció no es mereix lo viscut.
La segona començava en el Tibi amb el mateix guiò pero el Castalla volia donar un puntet més i anava combinant porter jugador en molts atacs. L´equip visitat s´encontrava còmode amb la mínima renta, la defensa que estavem realitzant era molt bona i no donavem opcions al Castalla que els seus moviments i accions eren perfectes, però unes voltes la mala finalització i altres Francisco, que va estar molt segur donant eixa tranquilitat que tant fa falta, el gol no arribava. Penya va tindre una contra amb 3 contra 1 per a haver ampliat el resultat i també el Chuso amb un xut en l´esquerra que va pegar al pal pero no va ser així. El Castalla a falta de 10 minuts va començar amb porter jugador a esgotar les ultimes bales pero el Tibi perfecte en tot moment, va ampliar el marcador al 1-5 definitiu tallant tots els balons d´atac i golpetjant desde el nostre camp. Batalla en dos ocasions i Penya, van rematar el partit a la fí.

AGRAÏR A TOTS ELS AFICIONATS TIBEROS EL DESPLAÇAMENT PER A ANIMAR ALS JUGADORS, VAN ESTAR PERFECTES EN TOT MOMENT.