lunes, 2 de junio de 2014

III Torneig Futbol Sala TIBI - Festes Tibi 2014.


Bon dia a Tots,
 
Ja tenim aci el "III Torneig de Futbol Sala Tibi - Festes Tibi 2014". El Torneig es disputara el Dissabte dia 7 de Juny a les instalacions del Poliesoirtiu Municipal de Tibi. L'hora de comensament serà a les 8:00 fins a la finalització que esta programada per a les 14:00.
Les categories participans seran les del Senior, Aleví i Benjamí, i es disputara en la modalitat de lligueta. Els encontres seran en 2 temps de 15 minuts.
El CFS Tibi contara amb un equip en cada una de les categories participans, que estaran formades per 4 equips en cada una de les categories.
 
Esperem que acudiu al Torneig i disfruteu de l'esport del FUTSAL amb tots nosaltres, de segur que els xiquets heu agrairan.
 
Vos Esperem !!!!!!!

 INFORMACIO:
 
*. Per al Torneig, contarem al Poliesportiu Municipal de Tibi amb servici de bar, per a la gent que acudisca a participar o disfrutar del event.
 
*. Tambe vos informem que hi ha "DINAR" per a tot el que vullga en la Taberna del Mercat, una vegada acabe el Torneig. El preu del dinar esta tancat i es de 13€ Adult i 5€ xiquet.

C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario