sábado, 21 de junio de 2014

Final de Tempora i enllaç Fotos Torneig de Tibi.

Bon dia Tots,

Des del Club Futbol Sala Tibi, donen per finalizà una temporada que arrancava l'any passat pel mes d'Octubre. Tres categories eren de les que disposaven, Senior jugan a la Lliga d'Ibi i les Categories d'Aleví i Benjamí en la lligueta Regional.
Molt bon paper dels nostres categories inferiors en tots els tornejos que han disputat, com son Copa, Lliga, Finals de Mutxamel i Torneig de Tibi. També el Senior a tingut un paper important a la Lliga d'Ibi, en la que acabá jugan la Final de la Copa. Pel que fa a la lliga, aconseguia colar-se amb els millors i disputar el Títol de la Lliga.
Agraïment per a Jugadors, Entrenadors i Pares, ja que sense este conjunt seria impossible poder disfrutar del FUTSAL a Tibi.

Per supost, que també el suport que rebem de l'Ajuntament de Tibi i els nostres patrocinadors LA TABERNA DEL MERCAT i SPORTTONO, es important per poder traure avant tot este projecte del Club.

Dit tot açò, sols ens queda desitjar-vos un bon estiu i recordar-vos que cap al mes de Setembre tornarem a posar la maquinaria en marxa per continuar disfrutan del FUTSAL amb els nostres xiquets i no tan xiquets com son els del Senior.

GRACIES !!!!!!!!!!!!
 
Enllaç Fotos III Torneig Futbol Sala "Festes Tibi 2014": https://plus.google.com/photos/101874152174303115725/albums/6027326370287516465

No hay comentarios:

Publicar un comentario