jueves, 15 de octubre de 2009

COMENÇA LA LLIGA

Molt bones a tots, una vegada sortejat el calendari ja tenim rival per al primer partit de lliga, que serà el C.F.S. Altea, i que el jugarem com a locals, es a dir:

Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Dissabte 24 de Octubre del 2009
Hora: 17.00h

C.F.S.TIBI - C.F.S. ALTEA

Així que ja sabeu, cal anar per animar a l'equip

L'altre equip de la localitat el Crearplast, també comença la lliga este cap de setmana. Enguany la lliga d'Ibi ha sigut remodelada quedant l'equip enquadrat en la segona divisió A.
Enguany l' equip s'ha reforçat amb grans jugadors amb molta experiència com Peña, Miguel o Andoni que ho han guanyat tot en esta lliga, i que junt amb la joventut i ganes dels jóvens components de l'equip, formaren un molt bon grup que de segur aspirarà a pujar de categoria.

Lloc: Poliesportiu d' Ibi
Pista: Nº 1
Dia: Dissabte 17 de septembre
Hora: 15 . 30

CREARPLAST - APRI CERAMICA

6 comentarios:

  1. Aaaaaaaaaaaah el Crearplast juga en la pista 1 de Ibi a les 15:30h del disabte. Per si algú s´aburrix molt i vol disfrutar jeje.

    ResponderEliminar
  2. hola a tots,
    donar anims a dos equips, al marmoles en esta nova experiencia i al crearplast a vore si s'afiança en la lliga d'ibi.
    koldo o javi: seria interesant un poc mes d'informació per a la gent que no estem al día del equips sobre tot del mármoles, equips de la lliga de la nova categoria, jugadors del equip, lo que pugau que la gent que vivim al extranjer també volem saber
    bo mos vem

    ResponderEliminar
  3. Koldín!!!! Aniré pasante els resultats de cada semana junt amb una xicoteta cronica del partit i la clasificació. Teu pase per mail en un word???

    ResponderEliminar
  4. La veritat és que teniu raó, el blog esta un poc descuidat, però encara que sone a escusa, la veritat és que hem estat un poc embolicats amb això de la inscripció de l'equip a la nova categoria, que encara que no vos ho cregau porta molt de papers, però ens comprometem a partir d'ara, a publicar molta mes informació dels dos equips de la localitat.
    Titen si enviam un email i t'ho publique de seguida.

    ResponderEliminar
  5. Molts ànims per al "Marmoles Maigmó" en la nova aventura que comença este cap de setmana.
    Visca Terra LLiure!!!

    ResponderEliminar