Dia: diSsabte 12 de desembre del 2009
Hora: 18.30

Gols: 1 a 1 (Busy ), 1 a 2 (Koldo), 1 a 3 (Koldo)

ATHELETIC MUTXAMEL 2 - C.F.S. TIBI 3

El partit comença amb els dos equips pressionant en tota la pista, els dos equips disposen d'alguna ocasió però ells en el min 9 en una contra s'avancen en el marcador 1 a 0. L'equip lluny de vindre's baix contínua amb la filofilosofia de joc( toc amb el baló i pressió sense ell ) i en el min 14 Busy aconseguix marcar l'empat després d'una boníssima jugada per banda. Les ocasions s'acumulen per part dels dos equips però el marcador no es mou, arribant al final de la primera part empat a 1.
La segona comences igual, amb ocasions, i en una d'elles trau el porter llarg mario fa un gran control i Koldo xuta pujant el 1 a 2 min 7. L'equip va continuar creant ocasions i en el min 18 després d'una jugada fenomenal de tocs i parets koldo xuta i aconseguix el 1 a 3. Ells a partir d'ahí trauen porter jugador arriscant al limit, l'equip aconseguix defendre molt bé els primers minuts però en el min 22 un desajust defensiu fa que quede un contrari a soles i marque el 2 a 3. Els 2 últims minuts van ser un autentic " agobio " però al final es va resistir aconseguint un victòria importantíssima en un camp on pocs equips aconseguiren els 3 punts.
Bon partit contra un molt bon equip que fa mes meritòria la victòria.