sábado, 13 de marzo de 2010

JORNADA Nº 19

Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Dissabte 13 de Març del 2010
Hora: 17h

Gols: 1 a 0 ( Raspa ) 2 a 0 ( Xuso ) 3 a 0 ( Koldo )

C.F.S. TIBI 3 - UNION BENEIXAMA 1


El partit comença amb l'equip dominant el baló i l'equip contrari esperant en el seu camp per a robar i eixir a la contra, passaven els minuts i l'equip no aconseguia crear ocasions de gol, ja que ells defenien prou bé, però en el min 8 un passe a l'espai en profunditat ho aprofita el Raspa que amb una vaselina feia a pujar el 1 a 0 en el marcador. A partirt d'ahí ells pugen un poc la pressió i ens compliquen un poc l'eixida de baló, però en el min 18 un passe al segon pal ho aprofita el Xuso per a pujar el 2 a 0 amb el que s'arribaria al descans.
La segona part ells ixen a per totes i pressionen en tota la pista dificultant moltíssim l'eixida de baló però en una jugada bona nostra, koldo de fora de l'àrea xuta i puja el 3 a 0 al marcador min 9. Ells seguien intentant-ho i en el min 16 en un baló que no s'aconseguix tirar fora dins de l'àrea ells ho aprofiten per a robar i reduir distàncies 3 a 1 min 14. A partir d'ahí ells pugen inclús mes la pressió si és possible i nosaltres vam tindre algunes ocasions molt clares per a incrementar el marcador, però no va ser així, ells a falta de 5 min van traure porter jugador pero els va ser impossible reduir distàncies, i s'arribava al final del partit amb el marcador final de 3 a 1.
Partit no molt bo de l'equip, però que amb els tres punts aconseguits, ens permeten continuar liderant la classificació una setmana mes.

Pròxim partit:

Dijous dia 18 de març a les 20.30 en el poliesportiu de Busot
Busot - C.F.S. TIBI

1 comentario:

  1. Com ja sabeu tots els membres de l'equip, este dijous es juga el partit que tenim pendent contra el Bussot, que no es va poder jugar per culpa de la pluja.
    Hem quedat a les 19h en el bar de Marisa per anar tots juts.

    ResponderEliminar