martes, 1 de junio de 2010

CAMPIONS DE LLIGA 2009 / 2010

Bueno a falta de 3 jornades de lliga ja podem dir que el C.F.S.TIBI és el campió de lliga 2009 / 2010 en la categoria Regional Nord."

"A pesar de ser debutants en la categoria l'equip ha jugat com ho vènia fent en la lliga d'Ibi és a dir, pressionant al rival en la seua pròpia àrea."
L'equip ha destacat en la faceta defensiva, ja que li creaven molt poques ocasions de gol durant els partits, i també retavilizant molt els gols a favor, ja que, no sent ni de llarg els màxims golejadors, hem aconseguit moltes victòries."
Bueno, destacar també que les noves incorporacions s'han acoplat perfectament al grup que ja existia, i que practicament no s'han notat les baixes que hem tingut per diferents motius, tant abans de començar, com en el tanscurs de la mateixa temporada.
Destacar que el mes bonic d'esta nova competició a part de jugar contra rivals de diferntes pobles( ens han tractat tots molt bé )ha sigut l'afició nostra en els partits de casa. Este titul va dedicat a tots vosaltres

GRACIES AFICIÓ

4 comentarios:

  1. Com ja sabeu tots, hui Dimecres es juga el partit que es tènia que jugar este cap de setmana en Agost contra l'Agostense.
    El partit es jugarà en el poliesportiu d'Agost a les 21h."
    Esta nit a les 20h em quedat en el bar de Marisa per a anar-nos-en tots junts cap Agost.

    ResponderEliminar
  2. Ultra Tiffossi del TIBI F.S.4 de junio de 2010, 16:00

    Gracies a tots els integrants de l'equip per la magnfíca temporada que haveu fet, per la total entrega en cada partit i per portar el nom de TIBI a lo mes alt.

    Heu demostrat ser un gran grup i asperem seguir veen futbet de calitat al poble.

    ResponderEliminar
  3. ENHORABONA!!!! Poc més que dir a este equip. Ja es dificil guanyar a qualsevol...així que quedar campions a la lliga de regional no es cap tontería. Moltes felicitats a tots els membres del equip. El any que ve a millorar un poc més que sempre es pot.

    ResponderEliminar
  4. Toni Velocidad Aragonesa7 de junio de 2010, 10:45

    Enhorabuena al Tibi, muy buena temporada.

    Os he seguido por el blog y me alegro mucho por vosotros en esta nueva andadura.

    Suerte y a disfrutarlo.

    Toni del Velocidad Aragonesa

    ResponderEliminar