domingo, 13 de junio de 2010

JORNADA Nº 30

AÇI TENIM UNA DE LES FOTOS QUE ENS VAM PODER FER EN EL DINAR DEL CLUB
Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Dissabte 12 de Juny del 2010
Hora: 19h

Gols: 1 a 0 ( Mario ) 2 a 1 ( Peñeta ) 3 a 1 ( Mario ) 4 a 1 ( Busy )

C.F.S. TIBI 4 - XIXONA ESPORTIU 1

15 comentarios:

  1. Habeis renunciado a 1ª Regional?

    ResponderEliminar
  2. Si que es deveres aixo, fotre quin nas que te el Chuso.
    Enhorabona a tot el equipo per la temporada que haveu fet, tot el poble esta orgullos de vosatros.
    Segiu aixina campeons.
    Bo

    ResponderEliminar
  3. JA QUE EL MISSATGE DE el que todo lo ve ESTA RELACIONAT AMB LA FESTA De l'EQUIP FUTBOL SALA TIBI, SE LI A OBLIDAT PARLAR DE SA MARE...SI SI,ELLA ESTAVA EN EL VESTUARI I COMFORME ACABÀVEM DE DUTXAR-MOS AHÍ ESTAVA ELLA PER A TOCAR EL CLARINET...AH..POTS FER EL FAVOR DE DIR QUI ERES???..NO CREC QUE TINGUES VALOR..NINOT

    ResponderEliminar
  4. Podríais confirmar en qué división estaréis la temporada que viene? Gracias.

    ResponderEliminar
  5. Pues mira no lo sabemos porque en un principio se nos dijo que para subir, nos hacia falta una pista cubierta o pabellón ( que nosotros no tenemos de momento ) y ahora nos han dicho que simplemente con un reloj digital ( en la categoria superior se juega a reloj parado ) se podria subir, así que no sabemos lo que haremos hasta tener toda la información por parte de la Federación. Una vez sabiendo lo que hace falta para subir decidiremos que hacer.
    Si pudieramos subir por instalaciones e infrastucturas en el pueblo, pues nos gustaría subir.

    ResponderEliminar
  6. Manolo fotrografro17 de junio de 2010, 10:42

    OooOstia quin tros de nube negra que niá en la part de dalt de la foto, es veu que venia la tormenta perfecta. Aixó o es que es el datil del fotografo que va fer la foto.

    ResponderEliminar
  7. Administracio de la WEB18 de junio de 2010, 12:45

    Despues de vore el comentari sense sentit de "EL QUE TODO LO VE". Desde la Administracio de la pagina WEB del TIBI FUTBOL SALA s'ha decidit donar-li fins al dilluns dia 21 per identificarse com a la persona que es, o automaticament sera eliminat el comentari. Pensem que si tan valent es per a clavarse en algun membre de l'equip, tame ho sera per a dir qui es.
    Quedem a la espera de noves noticies de "EL QUE TODO LO VE". Vinga Campeon, animat i sigues valent pa dir qui eres.

    ResponderEliminar
  8. Mare Mare que no s'identifica el que va dir el del comentari ofensiu, el tal "el que todo lo ve"

    No es tan valent com pensaeu, pues garrot en ell!!

    Aserrin Aserran garrot para el que todo lo ve i de paso per a Forza també. Niá que fer neteja d'elements perjudicials, pero en el fons a mi hem pareix que estan mig amargats i q follen poc estos. A lo millor es q tenen enveja i volen jugar tambe.

    Ara, i hem juge lo que vuiges que el tal Anibal, famós per dir que Busy i Koldo son els millors del equip, es el mateix que el que todo lo ve o el Forza este.

    ResponderEliminar
  9. La Administracio de la WEB22 de junio de 2010, 12:11

    Despues de deixar un temps prudencial per a que el individuo que s'edentifica amb el nom "EL QUE TODO LO VE" s'havera identificat, i no heu a fet. L'administracio de la WEB decidix suprimir este COMENTARI ja que no te ningun sentit i no respeta el sentit d'esta WEB, que esta crea per a recibir critiques, comentaris, o cualsevol cosa, pero no permitix el que un individuo puga fer comentaris despectius de cualquier persona siga del club o no, i menos sense la valentia de identificarse. Pensem que aixo no es correcte, i aprovexem el moment per a dirli que es un GRAN COVART, per no tindre el valor de dir qui es.
    Sense mes res que dir, sols en queda donar les GRACIES a tots els que han passat per esta WEB per deixar el que han vollgut i fer un seguiment del Club Futbol Sala TIBI.
    BRACIES a tots els que s'han implicat en que esta WEB fora una pagina molt Viva.

    SORT per a les 24 Hores de Xixona i a vore si remateu el any en una alegria a Xixona, que crec que ja toca.

    ResponderEliminar
  10. Soles vull dirli a "Camorra Siciliana" que no clave a tota la gent en el mateix sac, yo no en clave ni insulte a ningu, soles vaig donar la meua opinio.
    Posiblement tu sigues un jugador del equipo i com no es va agradar lo que vais dir ( Busi y Koldo els millors ) dius ara aso veritat.
    Res mes enhorabona per tot el equipo per el titul.

    ResponderEliminar
  11. Antes de dir tantes chorrades com diuen tots podrieu tornar a posa el comentari que vax dir.Soles dia que el Chuso tenia un nas molt gran, pense que no es posar res roin, soles dir una veritat.
    Chuso es el mes burlo de la historia de este poble, pero es veu que cuan li toca a ell no li mola.
    Atra cosa, dels comentaris que ni an en la web, estic segur que son tots de jent del poble, i si medim mes, de gent molt relasiona en el equip, i soles veig a Chuso ( pa insultrme) y a Koldo ( pa posar algo del equip )aixina de que vos estrañeu que no pose el meu nom.
    Ara si voleu koldo i poll suprimiu el comentari.
    BOo

    ResponderEliminar
  12. Un ciego con escopeta y una caja de granadas30 de junio de 2010, 12:55

    Oh amic, tu que estás en las alturas y todo lo ves:

    - Primera, si no sap escriure en valencià, millor que escriga en un altre idioma. Repase un poquet avans d'apretar el botonet enviar, que fa mal a la vista i vergonya ajena. Açó es aplicable a gran cantitat de comentaris, apliqueu-vos el cuento.

    - Segona, si niá que contar el número de xorraes, vosté va en primera possició i de forma destacada.I a les proves hem remitix, no es pot ser tan cínic i només vorer la palla en el ull del veí.

    - Tercera, efectivament, el Chuso té el nás molt gran, mes que Pinoxo si m'apures, no es una cosa nova ni s'ha operat per a ferse-lo més gran. Aixó no vol dir que liu tingam que resaltar en una web en la que es parla de futbol sala i del que en Tibi en fá en aquesta matèria.

    - Cuarta, també li done la raó, el Chuso es molt burló, pero una cosa es burlase a la cara i un altra molt diferent fer-ho desde el anonimat. Niá que entendre que es pique, o esperava vosté que no anava ningú a dili res? Iluso, voste faria el mateix.


    - Quinta, clar que tots el comentaris son de gent del poble, o es que vosté viu en Villena? La gent es lliure de posar el seu nom o no, igual com fas vosté o fan altres. Pero cuan uno ofen i falta el respecte la cosa canvía, s'obri la veda i el mes normal es que li contesten, com en aquest cas.

    - Sexta i última, no entenc el malestar que té, eixe rencor camuflat que s'escapa en els seus comentaris. Puc imaginar varies raons pero només vosté heu sap.

    Espere que pugam recapacitar desde la comprensió, aunque vosté ara mateixe tire flames per la boca.

    ResponderEliminar
  13. No se de que vas, ni tampoc perquè estos missatges dedicats per a mi, si sabera qui eres igual meu imaginària, no vaig ha ficar-me amb tu per a no estar a la teua altura, però si dir-te que vaig a intentar saber d'on vénen estos mensajes i si ho descubris parlarem tu i jo per a intentar comprende...de totes formes tu estas segur de lo que estas fen??¿¿...tan te he putejat jo en esta vida per a dir que soc el mes burlo del poble...bueno molaria que es posares en contacte tu amb mi abans que jo amb tu...un salut per a tots y per favor que ningu li conteste a EL QUE TODO LO VE

    ResponderEliminar
  14. Fotre, quina polèmica, quan el problema mes gran de la foto es el del que la va fer, que no me'n recorde qui va ser, pero va posar un poc el dit en l'objectiu. També està la meua calvicie per a clavar-se i segur que algo mes hi haurà per ahí.

    Polèmiques a part, enhorabona a tots per la temporà que heu fet, i per tindremos informats en la web. I a vore si finalment podeu pujar a 1ª regional


    PD No tinc res que comentar del Poll

    ResponderEliminar
  15. Sara Carbonero del Pantano7 de julio de 2010, 13:00

    Mare Mare Mare Mare, el que todo lo vé sa transformat en el que caga blanet, ya no diu ni pio el tio!!

    Ara que van a investigar a vorer quin individu s'amaga darrere de eixe nom, ya no es digna a parlar. Segurament aurá tirat el ordenaor a la basura pa que no l'anganchen.

    Hui, tots som de la Roja! Niá que guanyar als alemans!! PODEMOS

    ResponderEliminar