viernes, 1 de octubre de 2010

TEMPORADA 2010 / 2011

Bueno com la majoria ja sabeu, esta setmana comença la temporada 2010/2011 en la categoria regional de futbol sala. Si alguns de vosaltres vos pregunteu si perque despres de guanyar l'any passat tan brillantment esta categoria encara estem en ella, és perquè ens exigien per a pujar, disposar d'un pavelló cubert, i com en el poble no hi ha cap, pues res de res.
Existia la possibilitat d'anar-nos-en a jugar a Castalla o Ibi com a locals, però eixa idea no ens acabava d'agradar, ja que deixaríem al poble sense futbol sala i sense el partidet cada 15 dies, i ja que en alguns partits es va poder veure un gran ambient per part de l'afició, no volíem perdre-ho.

Respecte a l'any passat, l'equip ha patit 3 baixes ( GUS, RASPA I SERGI ) i 2 incorporacions noves ( MARTI I PENYA ) encara que són vells coneguts de l'equip ja que en el seu dia van jugar en l'equip. Desde l'equip afrontem amb tota la il·lusió del món, esta nova lliga, i brindar al poble de Tibi d'un bonic espectacle de futbol sala.

Bueno res mes, a partir d'esta setmana ja comença la lliga i des d'esta pàgina vos anirem informant de tot el que ocórrega en l'equip.

Pròxim partit:

Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Dissabte 2 d'Octubre del 2010
Hora:17h

C.F.S. TIBI - UNION BENEIXAMA


PD: Demanem a tota l'afició que baixe al poliesportiu de Tibi per animar, per a que el nostre camp siga un fortí inexpugnable. Gràcies a tots.

5 comentarios:

  1. como fue el primer partido???

    ResponderEliminar
  2. No se jugó, el partido fue aplazado a causa del fallecimiento del padre del capitàn del Tibi fs.

    ResponderEliminar
  3. Desde Ibi todo nuestro mas sincero pésame a Koldo, por la muerte de su padre.

    ResponderEliminar
  4. Dema dissabte 9 d'octubre, aprofitant que no hi lliga, farem un xicotet entrenament aixina ens reunim tots, ja que entre setmana hi ha gent que no pot vindre.

    L'entrenament será a les 18.30h en el Poliesportiu.

    ResponderEliminar
  5. OOK,de lujo...Busy!!!!!!!!!

    ResponderEliminar