miércoles, 18 de mayo de 2011

TEMPORA LLIGA REGULAR FINALITZÀ.

Els 2 Equips pertenixents al C.F.S. TIBI, han acabat les seues respectives lligues de la seguent manera:

C.F.S. TIBI (Marmoles Maigmo - LLiga Regional Alacant), a tancat el campeonat en la posicio 8. No ha segut un bon any el d'este equip, ja que si ens remontem a la Temporada pasa, acaba Guanyan la lliga en el seu debut a la categoria. Aixi que sabem que se li pot demanar mes, i lluitar per els llocs cap davanters de la clasificacio deu de ser el objectiu per a la proxima tempora.

C.F.S. TIBI (Creaplats - LLiga 1ra Diviso de IBI), per lo que respecta a este equip, i pensan que era el seu primer any en la 1ra Categoria de la lliga de Ibi, es pot considerar de una mes que meritora actuacio, ja que va aconseguir mantindre la categoria a l'ultim partit de lliga.

Desde la WEB, es vol demanar disculpes per la poca dedicacio que se li ha donat, i esperem que de cara a la tempora que ve, fer el seguiment que estos dos equips es mereixen.

Tame recordar, que s'esta crean l'ESCOLA del BALO de TIBI. En les proxims dies tendran mes informacio d'este treball que s'esta fen desde el mateix club.

2 comentarios:

  1. GRASIES PER TORNAR A LA PAJINA, VOS TIRABA EN FALTA. SENYORES DEMA DISAPTE LA CHAMPION, SORT.

    ResponderEliminar
  2. Ieeee de nou la página en marxa!! Molt be!! Aaaah...el Tibi filial semifinalista de la copa d´Ibi. I a la champions, encara que no hem passat de grup, recalcar que hem sigut dels pocs equips...o el únic que no han fitxat gent de fora de la lliga regular (menys Mariete jeje). Enhorabona a tot l´equip del filial per l´esforç aquest primer any en 1ª divisió local d´Ibi.

    ResponderEliminar