lunes, 26 de septiembre de 2011

ENHORABONA al Club de Pilota de TIBI.

El C.F.S. TIBI vol donar l'enhorabona al Club de Pilota de TIBI, pel gran paper que ve de fer a la I CHAMPIONS COUPE "PAMPLONA 2011", i la imatge que dona del nostre Polble fora de les nostres fronteres. Esta volta, tocava Pamplona, i Jugadors, Familiars, Amics i Aficionats, es dirigien cap a esta Ciutat per jugar i donar anims als nostres, que per ben poc no tornaren com a campions. No pensem que aso siga una derrota, mes be una GRAN victòria a pesar de ser SUBCAMPEONS.

Des del Club Futbol Sala TIBI, es felicita al Club de Pilota de TIBI i que aso nomes siga el principi d'una gran trajectòria d'este Club.

No volem passar per alt, que el Club Futbol Sala TIBI, comptava amb un menbre d'este Club a l'equip SUBCAMPEO, Sergi. Aixi, que queda felicitat per tot l'aconseguit en este Campeonat.

Felicitats subCAMPEONS !!!!.

2 comentarios:

  1. Moltes gracies cracs, espere que ho repetim en en futbol
    Mos veem el dimarts
    Sergi

    ResponderEliminar
  2. Gracies amics del C.F.S. de TIBI, (encara que en un poc de retard), pero be, ara en esta temporada que esteu apunt d´acomensar, vos desitje tota la sort del mon i que cualleu una bona temporada i esperem que al igual que nosaltres tambe es puga parlar de Tibi al mon del futbol sala mes enlla de les fronteres i que tot el mon diga, fotre ja estan açí es de Tibi jajajajajaajajaja..... sort amics.
    Saki

    ResponderEliminar