miércoles, 5 de octubre de 2011

Inscripcio del C.F.S. TIBI realitzada.

El C.F.S. TIBI ja a entregat tota la documentacio pertinent de la Tempora 2011/12 en la Federacio d'Alcant , per poder jugar la LLiga Regional d'Alacant.
El comensament de la lliga serà el fin de setmana del 22 i 23 d'Octubre, però el Calendari encara no esta fet, per lo tant, no es sab encara si el C.F.S. TIBI jugara en casa o fora.
Recordem que este any, els partits es realitzaran en la Pista del Col-legi Public de Tibi, degut a les Obres del Carrer de Pilota. Asi en la WEB i amb cartells repartits pels diferents punts del Poble, anirem informan-vos de cuan i aon juga l'Equip cada fin de setmana.
Vos esperem el primer partit, NO FALTEU !!!!!!!!!!!!!!

5 comentarios:

  1. Gran entreno en el dia de air. Seguim treballan l'estrategia, per que ningu l'olvide. Titen mos va acompayar per vore si la Hermita de Tibi continuaba en el mateix lloc i de paso vam probar les diferents maneres de com pujar les escalons de les escoles fins a Jubilao. Sols dir, que Pito Vilanova, es va saltar la part fisica. Despues gran partidet amb el fisc tocat despues del passeig que vam fer per el poble. Esperem que Chuso i Marti, que acabaren queixanse d'alguna lesioneta, recuperen rapid i el dijous contem amb ellos.

    Gran treball dels Misters e IMPORTANTISIMA implicacio de Carlitos (Porter de Ibi).

    ResponderEliminar
  2. Pito??? Pito Vilanova??? No conozco ningún Pito Vilanova!! jajajaja. La hermita está en el mateix lloc...els meus pulmons crec que no jeje.
    La veritat es que tots esteu fent un gran esforç i tots estem disfrutan...nosaltres només manem i aixó es molt fácil.

    Firmat: Xosé...el mou.

    ResponderEliminar
  3. Pito no va fer la part física peque té una lesió a l´ull dret i no es per culpa de Mou.
    Estic d´acord en lo que diu Titen, el treball i la implicació que estàn tenint tot els jugaors es mereix un reconeiximent de part dels misters.

    ResponderEliminar
  4. Ey! que a Titen ja el teniem bautitzat del Crear: "Vicen-team"

    ResponderEliminar
  5. Jajajaja!! Ostia q bona Miquel, no ho havia escoltat... Vicen-team!! Mola Mola...

    ResponderEliminar