lunes, 24 de octubre de 2011

La primera jorna del C.F.S. TIBI, acaba amb derrota.

El Tibi, rebia un gran rival a casa. Van comensar amb intensitat i amb un gol que ens possaba 1-0 al marcador, esta intensitat tame ens dugue a posarmon emb 5 faltes en 15 min. i heu acabarem pagam amb un doble penalty que Carlos va traure perfectament. Acaben esta primera part, el Mutxamel es troba amb un gol de fortuna, un pase d'ells que rebota en el peu de Conejo i confundia en l'eixida a Carlos i sen anava dins de la nostra porteria, aixo ens feia anar al descans amb 1-1 en el marcador.
La segona part, comensaba amb un gol d'ells, que els posava amb ventaja nomes comensar 1-2. A partir de ahi, les preses, les pases errats, el no disposar del balo en cap de moment i el no saber que fer amb ell cuan el teniem, no ens deixaba crear-los perill. Per a complicar-nos mes, un altre xut a porteria del Mutxamel rebotava en el peu de Batalla i anaba directe a porteria per l'esquadra deixan a Carlos sense temps de reaccio per evitar que es colara en la red, 1-3.
A la fi, derrota. Aço ens diu que debem seguir treballan, mes si cap, per buscar la primera victòria. Este fin de setmana l'equip juga a la poblacio de Campello.

Els que si que no fallaren, i per aixo volem donar les GRACIES a TOTS, foren el aficionats.