Resultats del Fi de Setmana. del C.F.S. TIBI

Este fin de setmana, el C.F.S. TIBI juagava a la localitat de Castalla.

Vos fem un xiquetet resum de lo ocorregut:

C.F.S. Castalla 3 - 1 C.F.S. Tibi

El Tibi, va caure derrotat davant el Castalla. El Partit comensa sense control de cap equip, pero poc a poc el Tibi pasaba a dur el control del partit i de ahi anaren arriban les ocasions. En una d'elles, un balo en profunditat que el porter del Castalla ix a tapar fora de l'area i acaba per pegarli el balo a la ma, falta i expulsio del porter. De ahi va vindre el nostre 0-1, resultat en el que es va arribar al descans.
La segona part comensa amb una presio del Castalla mes damunt nostra, aixo ens va fer pedre molts balons per jugar en llarc. En una juga dels Castalla, un tir desde fora de l'area, acaba per pegar en el pal i anarsen dins la nostra porteria, 1-1. Despres d'este gol, pareixia que el Tibi despertaba i pujaba les lines per llevarse la presio del Castalla, pero despues d'una juga amb lluitat entre un jugador del Castalla i Batalla, el arbrit va voler traureli tarjeta als 2 i d'esta manera expulsar a Batalla. Despres de l'expulsio, pasaem a jugar amb 3 jugadors de camp i el Castalla ens feia el 2-1. De ahi en avant, el Tibi va jugar amb Porter/Jugador i va crear ocasions per empatar el partit, pero no aconseguirem que ninguna es colara en la porteria. A falta de 20 segons, i amb el nostre porter adelantat, el Castalla ens roba un balo i xutan desde la seua area fa pujar el 3-1 al marcaor, que ja no es menejaria.

Podem traure en positiu, una correcta primera part, per intensitat i compromis.
Final del Partit i a pensar en el proxim, Busot.

No volem deixar de donar la Nostra condolencia, a un d'els Nostres jugadors com es Mario i al Nostre President Alejandro, pel falleciment d'un familiar seu.