lunes, 28 de noviembre de 2011

Victoria del C.F.S. TIBI en la Jorna 6ª.

C.F.S. TIBI 2 - 1 BUSOT F.S.

Millor cara la mostra per el TIBI, que al remat es va fer amb la victoria davant el BUSOT, que venia amb una ventaja de 3 punts en la Clasificacio.
El TIBI va eixir amb una bona intensitat i amb la intencio clara de voler el balo per poder jugarlo, de ahi, una bona combinacion de Busy per a Batalla, acaba amb Gol i posan el 1-0 al marcador. Disposarem d'alguna ocasio mes per anarmon amb mes renta de gols al descans, pero unes vegades el Porter del Busot i altres el desencert nostre, va deixar el marcador amb el 1-0.
En la 2ª part, el BUSOT va pujar la seua intensitat i ens va apretar mes amunt i l'encontre es va igualar mes, el Busot va disposar d'alguna juga per empatar, pero en una altra juga nostra, Busy aconseguia el 2-0 que ens donaba tranquilitat. En eixe momeant pareixia que el Busot baixaba els brasos, pero en una juga embarulla en la nostra area i despres de varios "rechaces", el balo era espentat per un d'els nostres a la nostra porteria, gol en propia porta i 2-1. 8 minuts restaen per al final i tocaba patir de valents, perque el Tibi ja no estaba arriban a la porteria del Busot, no creaem perill i el Busot veia que ens podia empatar. Pero el temps corria al nostre favor, i el partit acaba amb la VICTORIA de 2-1 per al TIBI.

4 comentarios:

  1. Enhorabona al TIBI per la Victoria davant el Busot. Es va vore un partit emocionant, pero desde la aficio pensem que podeu millorar. Aixina que vos demanem o vos demane treball per millorar i mosatros com aficio, seguirem animan.
    Molt original lo del sorteo per a les socis, gran idea, si senyor. Donar la enhorabona a la guanyadora.

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona amics, encara no he pogut anar a vorevos pero imagine que les coses aniràn poc a poc a millor, per lo que veig bon resultat el aconseguit contra Busot. Tambe dir q a vore si Batalla i Busi tiren mes del carro que tenen calitat per a fer-ho, els gols veig q s´els repartixen entre els dos no??? vinga xavals a per totes...

    ResponderEliminar
  3. Desde el C.F.S. TIBI, volem dirte, que estas xarran de 2 puntals fundamentals per a este equip. Pel que fa a Busi, ja fa anys que tira del carro, calitat li en sobra i es un referent com a persona del Club. Referent a Batalla, comentar que esta soprenen-mos a tots per lo integrat que esta amb el equip, tots saben la calitat que te pero no sabiem com ecaixaria en el equipo, i desde dins de l'equipo puc dir, que es un gran puntal per al equipo. Aixina que no t'anganyes res cuan comentes, que tenim que demanrlo que continuen tiran d'este carro en el que anem tots. Recordar tame, que el equipo ja recupera a Conejo, que estaba lesionat i tame es posa a les ordres del equipo Alex, que encara no ha pogut debutar este any. I per ultim dir, que ja tenim l'aprobacio de Federacio per poder inscriure a Moha i d'esta manera tindre el equipo al complet.

    ResponderEliminar
  4. Este partit es mol important per situarmos al grup dels 5 primers.
    Sort amics.

    ResponderEliminar