lunes, 14 de noviembre de 2011

Victoria en la 4ª Jorna del C.F.S. TIBI

El C.F.S. TIBI aconseguix la primera victoria a casa. No va ser facil, com no heu sera cap d'equip, pero al remat el Tibi guanya per 2-1 a Xixona.
El partit comensà amb 5 primers minuts de desconcert, pero a manera que anaven corren els minuts, el Tibi es feia amb el control del partit i per lo tant, les ocasions. Numeroses ocasions que no acaben per convertirse amb gol, i com casi sempre pasa en este deport, el que perdona heu paga, i de ahi, en una juga aisla, un saque en llarc del porter de Xixona es convertia en una ocasio i Gol per a Xixona, 0-1. El Tibi no es va posar nervios, com altres voltes, i va seguir intentan-ho. A pocs minuts de acabarse la 1ª part, un falta en duia al Doble Penalty, i Busy amb un xut certer ens posaba 1-1. En este marcaor arribaem al descans.
La 2ª part comensaba amb domini del Tibi, pero al igual que ocurria en la 1ª part, el balo no volia entrar, unes voltes per desecert nostre i altres voltes per encert del seu porter. pero a no molts minuts de acabarse, un xut de Batalla a porteria, pegaba en el Chuso i deixaba el balo mort dins de l'area del Xixona i Marti el feia entrar an la porteria del Xixona i 2-1 per al Tibi. De ahi fins al final, el Tibi es va dedicar a aguantar el resultat, d'esta manera arribaem al final del encontre i per lo tant, els 3 punts eren per al Tibi. Millor cara la mostra per el C.F.S. TIBI, pero encara esta llarc del que es vol.
Tame volem fer referencia a la gent de l'equip que no va poder participar per els diferents motius, uns per lesio i altres per falta de ficha, Conejo, Alex i Moha, que s'els espera per a fer mes fort este equip.

I per supost, que no volem deixar passar per alt, la NOSTRA AFICIO, que un fin de setmana mes, va voler acompanyarmos en el partit. GRACIES !!!!