viernes, 4 de noviembre de 2011

VICTORIA Treballa del C.F.S. TIBI.

El C.F.S. TIBI, tornà anit de Campello amb els 3 Punts que els doanava la victoria. Fou una victoria molt treballa per els jugadors i mister, que en cap de moment ens deixa baixar els brasos, ja que despres de que Campello ens empatara 1-1 al fil del descans, l'equip de Tibi sen vingue un poc avall. Pero al remat foren capasos de alsar el cap i traure avant un partit que s'havia possat complicat.

CRONICA:

El partit comensa amb bon ritme per part del Tibi i amb clarisimes oportunitats de gol, pero no s'acaven de materialisar. En una d'elles Busi aconseguia el 0-1 cap al minut 10 de la primera part. Poc a poc anarem a menos en el nostre joc, deixarem de correr com tocaba, defeniem mal posicionats i en una contra de Campello cap al final de la 1ª part, ens empatavem 1-1. Descans. Xarla de Titen en el vestuari, i l'equip torna a ser el del principi de la primera part, apreta, corre, defent i ataca. En una d'estes, un balo robat en la defensa, el traem tocan i triangulan i Batalla acaba per marcar el 1-2. Este gol a Campello el fa baixar els brasos i el Tibi no es deixa anar per el resultat i continua buscan la porteria de Campello. Cap al final del partit, en un saque de banda, busi li posa un balo al Chuso en el 2º pal que entran de d'arrere posa el 1-3. No podem olvidar-nos, que per poder arribar a este resultat de victoria, no podem deixar passar per damunt, la GRAN actuacio de Carlos (Porter) al llarc de tot el partit, es el nostre segur de vida. Al remat, ictoria important del C.F.S. TIBI fora de casa.

CAMPELLO 1-3 C.F.S. TIBI