lunes, 5 de diciembre de 2011

Derrota dolorosa del C.F.S. TIBI.

Derrota del C.F.S. TIBI en el desplasament a Calp.
L'equip va fer un d'els pitjors partits que podem recordar. Vam encaixar 3 gols a les 5 primers minuts que van marcar el partit. Este resultat va deixar a l'equip molt tocat, estaba desconposat i sols es veien jugaes aislaes en les que podriem haver marcat. Resultat mes que just per lo vist a la pista, per un Calp molt enxufat i un Tibi molt desentonat.
Els mes critics amb el joc som els mateixos jugadors, que al final som els que tenim que correr i jugar, aixina que depen de nosaltres el cambiar la imagen dona a Calp. Esperem que no torne a pasar, perque este Tibi estaba desconegut.


F.S. CALPE 5 - 1 C.F.S. TIBI

2 comentarios:

  1. Bon dia a tots, com a segón capità d´este club, volia comentar unes cosetes. Últimament no se que collons està pasant-mos, oblidem a ratos el jugar a este deport, portem mitja vida jugant junts i sabem les virtuts de cadascú, sabem tot lo que farà el companyer en cada acciò i no estem aprofitan-vo. Necesitem un plus de confiança per a seguir endavant, confiança per a demostrar que sabem fer-ho be, confiança per a tot... Hem entrat en una dinàmica molt roïna, moltes voltes baixem el cap cuant el marcador es 1-0 en contra, baixem el cap cuan perdem un balò, baixem el cap cuan no ixen les coses... Pense i confirme que l´equip ixirà d´esta, som principalment antes que un Club,un grup d´amics, amb moltes ganes de pasar-ho be, pero veent les cares dels jugadors durant el partit i després, ho diu tot!! Demanar a tots, que ens llevem eixa presiò que tant afecta i jugar com sabem, m´atrevisc a dir que som el millor equip d´esta categoria i no exagere per a res... CONFIANÇA TOT EL MON,AMICS!!!!!

    ResponderEliminar
  2. ESTIC AMB EL CAPITÁN, CAL ALSARMOS I COMENÇAR HA CREURE MÉS A L'EQUIP. SI ALGÚ NECESSITA UN CULPABLE O UNA CRÍTICA, QUE SE LA FASA A ELL MATEIX. SEGUR QUE TOTS DONEU EL MILLOR PER L'EQUIP EN EL DÍA A DÍA.
    VAMOS CHICOS!!!.

    ResponderEliminar