lunes, 12 de diciembre de 2011

VICTORIA Treballa del C.F.S. TIBI.

C.F.S TIBI  6  -  3  C.F.S. ONDARA

El Tibi ixia al camp amb la intencio de que els 3 punts es quedaren a Casa. Contaem amb practicament la plantilla al complet i veniem d'un bon treball d'entrenament duran la setmana. Tot i aixo, tocaba rematar-ho al camp i el rival que venia era el C.F.S. Ondara, que esta per damunt de nosaltres a la clasificacio.

Comensa el partit amb intensitat i control del partit del Tibi, pero pasat uns minuts, tenim una contra que Sergi desaprofita estavellan el balo en el pal i en la juga següent ens pillen amb la defensa desordena i fan pujar el 0-1 al marcaor. Aixo no ens fa anarmon avall i de ahi el empat 1-1 que firmava Angel amb la cama esquerra. Haviem fet el mes complicat, que era empatar el partit, pero el equip comensa a jugar els seus minuts mes roins del partit i Ondara no deixa d'aprofitaro, i va fer pujar el 1-2 i el 1-3 en pocs minuts. Descans.

Cares llargues en el vestuari, pero en ganes de tornar a saltar al camp, perque sabiem que podiem guanyar el partit. I aixina heu ferem, vam tornar a la pista amb la intencio de cap girar el resultat. Pronte vam possar el 2-3, Batalla era l'encarregat d'aconseguirlo. El nostre joc va pujar de calitat, esta cara de l'equip es pareix mes a la que intentem donar-li forma entrenament a entrenament. En uns minuts mes ja teniem el 3-3 al marcaor, balo robat prop de la seua area i Batalla l'arreplegaba i el feia pujar al marcaor. El equip, no va deixar d'apretar i el Ondara ja li costaba un mon poder traure el balo, tot eren balons llarcs amb poc sentit, situacio que la provocaba el Tibi per estar molt damunt d'ells. El 4-3 arribava amb un bon colpeig de balo de Busi al segon pal i una entra al balo del Xuso que l'espentaba per culminar la remonta. Era moment de no conformar-mos amb el resultat i seguir amb intensitat, i Batalla una volta mes feia pujar el 5-3 amb un potent xut que el porter li va ser imposible de parar, este resultat si que ens donaba tranquilitat. Els misters contaven en eixe moment i per primera vegada en esta tempora amb Moha, que per problemes amb la fitxa, encara no havia pogut estar amb nosaltres, i no va tardar ni 2 minuts en regalarse per al seu debut un gol que ademes venia d'una juga mes que entrena per l'equip, va vindre a tocarla al centro i arrancar cap al segon pal, per l'esquerra entraba Raspa que despres de recibir el balo de Batalla i fer un gran control amb l'esquerra, possaba el balo al 2º pal, i alli apareixia Moha per espentar amb el interior el balo a la red i deixar el marcaor amb un 6-3 que feia justicia a el que haviem vist a la 2ª part. Final, els 3 punts es quedaen en casa.

Gran actuacio de tot l'equip (Misters i Jugadors). Desde el meu punt de vista, mencio especial per a BATALLA que amb els 3 gols i tot el que va aportar a l'equip va completar un bon partit. Tame vullc recalcar un gran treball de SERGI, que aunque la mala sort no el va deixar marcar, va arredonir un bon partit. I com no fer-li una mencio a MOHA, que va debutar i va fer l'ultim gol. Tot i aixo, els jugadors que he mencionat, no haveren guanyat cap partit sense la presencia de tot l'equip, que es lo que son, UN EQUIP.

I persupost que no ens podem OLVIDAR de la nostra aficio, eixos incondicionals que ja pot fer fred o calor, que estan al nostre costat animan. GRACIES de tot L'EQUIP !!!!!!.