lunes, 11 de febrero de 2013

Grans Resultats de totes les categories del C.F.S. TIBI

Bon dia Tots/es,

Molt bon cap de setmana els que ens han regalat totes les categories del C.F.S TIBI que han disputat encontres este cap de setmana. Cal ressaltar la victòria del Senior davant el Castalla a casa, i per supost, les 2 victories aconseguides el Dissabte al mati dels pupils de Koldo, que hagueren de disputar un encontre aplaçat a les 9:00 del mati al C.P. El Valle i un altre a les 12:00 a casa del Busot. Tame fer referencia al Benjamin, ja que va traure avant el seu encontre fora de casa. Pel que fa al Infantil, va tindre que aplaçar el encontre a ultima hora. 
Gran treball dels Misters i Jugadors de totes les categories del Club, que a pesar de les condicions climatologiques que estem patin estos dies passats no han deixat de treballar per estar a punt de cara als encontres.

ENHORABONA A TOTS/ES per l'esforç.


     * * Campello -- C.F.S. TIBI Infantil  (Aplaçat) * *

        C.P. El Valle  1 --  5  C.F.S. TIBI Alevin

                  Busot   4 --  5   C.F.S. TIBI Alevin

                    Busot  2 -- 5  C.F.S. TIBI Benjamin

C.F.S. TIBI Senior  3 -- 2  Castalla F.S.


* * Pel que fa al Sorteig de SOCIS d'este cap de setmana, informar-vos que el numero premiat ha segut el "94" i no correspon a cap de soci. D'esta manera, el regal de la motxilla es tornara a sortejar en el proxim sorteig.


C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario