lunes, 18 de febrero de 2013

Resultats del Cap de Setmana del C.F.S. TIBI.

Gran Alegria, la que ens ha donat este cap de setmana el C.F.S. TIBI.

Tot comensaba el Divendres amb l'Infantil, guanyan el seu partit a casa del San Juan, partit amb en el que El Mister Israel, comptava amb baixes i eren Santi i Alex de l'Alevin els que reforsaen l'equip.
El que faltava per disputar-se, es jugaria a la jorna del Dissabte. Arrancava l'Alevin de Koldo, a les 11 guanyan i traen 3 punts mes que el deixen a les posicions cap davanteres de la clasificacio. A les 12, tornava a jugar l'Infantil a casa, i tambe aconseguia la victòria després d'anar perden l'encontre 1-2. Gran treball d'Israel, amb les complicacions d'un equip amb un planter curt i moltes dificultats per quadrar els horaris d'entreno i partits.
En la jornada de Disabte a la vespra, era el Senior el que arredonia la gran actuacio del C.F.S. TIBI amb totes  les seues categories, traen un gran resultat i les 3 punts per continuar a les posicions cap davanteres de la clasificacio i amb un partit menys. Despres d'uns encontres no molt bons al pasar els  Nadals, l'equip torna a trobar-se amb una dinàmica guanyadora.
Pel que fa al Benjamin, tingue que aplaçar el seu encontre, per numeroses baixes a causa de malaltia en l'equip contrari.

Una vegada mes, volem donar les GRACIES a tota l'aficio que va apareixer al Poliesportiu de Tibi per animar als mes menuts.

Agrair la labor dels membres del C.F.S. Senior, que este cap de setmana ens han tirat una maneta a arbritar als seus companys de Club, en els encontres jugats a casa:

Col-legiat ALEVIN:  Chuso
Col-legiat INFANTIL:  Mario i Angel

ENHORABONA A TOTS PER LES VICTORIES !!!!!!!!!!.
 
                 * * C.F.S. TIBI Benjamin  (Aplaçat) * *
        San Juan "B"  2 -- 8   C.F.S. TIBI Infantil
C.F.S. TIBI Alevin   6 -- 1  Campello "B"
C.F.S. TIBI Infantil  4 -- 2   San juan
                      Altea  0 -- 6  C.F.S. TIBI Senior
 
C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario