lunes, 15 de abril de 2013

Resultats del Cap de Setmana del C.F.S. TIBI.

Bon dia a tots/es, no ha segut un bon cap de setmana per als interesos dels Nostres. Sols l'Alevin de Koldo, va aconseguir els 3 punts en la seua visita a San Juan. Pel que fa a les Categories del Senior, Infantil i Benjamin, acabaren els seus encontres amb empat, tots estos encontres es jugaren a Tibi, i amb molt bona afluència de public el Dissabte al mati, al Poliesportiu Municipal de Tibi.
Al partit del Senior, l'equip ens va mostrar dos cares ben diferents, la de la primera part, en la que acabaren perden 1 - 4 i amb un joc molt llarc del que ens tenen acostumat. Tot cambia a la segona part, cuan el Tibi va ixir amb una altra intensitat, i va poder empatar l'encontre  4 - 4. Al remat, van estar mes prop de guanyar l'encontre que de perdrel, però el sentir de l'aficio, era que l'empat era just, pel vis a la primera part.