miércoles, 20 de noviembre de 2013

Cap de setmana del CFS Tibi.

Este cap de setmana, tendrem en joc a les categories de l'Alevi i Benjami. En quant al Senior, no disputara encontre a la seua lliga d'Ibi.
Els encontres a la Localitat de Tibi, començaran el Dissabte amb l'Alevi de Koldo, que sestrena en esta temporada 2013/14 davant el CFS Campello.
A continuacio, es disputara un encontre de l'Equip de FUTSAL Femeni d'Ibi kiwibifs, amb el que estan jugan 2 xiques que ixqueren de les categories del CFS Tibi, com son Ines (Portera) i Marta (Juagora de camp). Les 2 van ser reclamades per jugar a este equip femeni d'Ibi, que per a esta jorna, a decidit disputar el seu encontre a la nostra localitat.
Pel que fa al Benjami de Marti, tindrà que disputar 2 encontres el Dissabte. Al mati, es desplaçara fins la localitat de Mutxamel, per jugar davant el San Juan “A”. I per la vespra, dispura l'encontre aplaçat de la setmana pasà a Tibi, davant el San Juan “B”.

Aixi, que tendrem un Dissabte reple de FUTSAL a la nostra localitat, asi vos deixem els Horaris de cada un de les encontres:

Dissabte, 23 de Novembre:

10:00 -- C.F.S. TIBI Aleví --   CFS Campello

(Poliesportiu Municipal de Tibi)

11:00 -- Kiwibi F.S. --   "  . . . .   "

(Poliesportiu Municipal de Tibi)


10:00 -- San Juan "A" --  C.F.S. TIBI Benjamí
(Poliesportiu Municipal de Mutxamel)

17:00 -- C.F.S. TIBI Benjamí --  San Juan "B"

(Poliesportiu Municipal de Tibi)


 

                  C.F.S. TIBI Senior (Descansa)


Resultats 16/11/2013:

C.F.S. TIBI Senior 5 -- 5 Stil Pictures



C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario