miércoles, 15 de enero de 2014

Resultats i Horaris

Gran cap de setmana  pels equips del Club.

El C.F.S. Tibi Senior, guanyà el seu encontre que disputava el Divendres a la nit davant el Matricería Ibense.

El dissabte al matí era el torn, per les categories inferiors del Club. El Benjamí de Marti, jugava a la localitat i els mes menuts es feien amb la victòria per 4 - 0, bon encontre de les de Marti.
Tame en la jorná de Dissabte al matí, l'Alevi de Koldo, acudia a la localitat de Busot per jugar el seu encontre. A l'acabar la primera part, el resultat era molt negatiu per les nostres interesos, ja que reflectia un 3 - 0 en contra. Però tot heu feren canviar els xiquets de Koldo a la segona part, deixán el marcador amb un 3 - 4. Gran emoció la que ens conten que es va viure en este encontre, segons el que ens  conten els que van acudir al partit.