martes, 28 de octubre de 2014

Actualitat del CFS TIBI Senior.


El C.F.S.Tibi Senior començava la temporada amb les incorporacions de "Carlos Ferrara", "Jaime Penya" i "Juankar" procedents del Crearplast i "Juanjo Chorro" del Xixona i ho feia la semana pasada davant un Sorkon molt aguerrit que ens va posar les coses molts dificils. El resultat final va ser de 7 - 5 per als nostres, amb gols de Alberto ( 2 ), Briga ( 2 ), Batalla, Chorro i Penyeta.

Aquest divendres va ser un partit del mes atractius que es puga vore a la lliga d’Ibi ja que ens enfrontaven a un dels clar favorits a guanyar la competicio, “Juypal Systems - la Granja”. El partit va començar amb un alt ritme d’intensitat per als dos equips, ocasions per a uns i altres on els porters van estar molt destacats. Nosaltres despres d’una serie d’ocasions clares, Batalla feia el primer gol amb un xut de fora l’area. La segona part va començar idéntica…. els dos equips protagonitzaven grans posesions on la Granja no finalitzava com cal, i Carlos Ferrara tenia molta culpa. Chorro conseguía el 2 – 0 de volea despres d’un corner tret per Batalla.. El Xixonenc va acabar expulsat per doble groga, i es on ells, van aprofitar per a fer el definitiu 2 a 1.

6 punts de 6 posibles i bones sensacions dels tiberos, on el divendres a les 22h jugaran contra “Los que no pasan sed” el tercer encontré de lliga. 
(Firma la Crònica: Busy)

No hay comentarios:

Publicar un comentario