miércoles, 22 de octubre de 2014

Pretemporada Equips CFS TIBI.


Bon dia,a poc que comence la competició per a les categories inferiors del C.F.S. TIBI, els nostres continuen amb els encontres amistosos. Una mostra la vegerem este passat cap de setmana amb les Categories d'Infantils i PreBenjamins. 
 


Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: 18 / 10 / 2014
Hora: 11.30h

CFS TIBI
1 – 8 CFS CASTALLA

El Dissabte 18 d'octubre es jugà en el Poliesportiu de Tibi el partit entre els equips de prebenjamins del CFS Tibi i CFS Castalla, en el que va ser el debut de l'equip de prebenjamins de Tibi. El resultat d'1 a 8 a favor de l'equip de Castalla, que va demostrar tindre un bon equip, es quedà en un tràmit ja que l'important va ser el poder veure els xiquets entre 5 i 8 anys disputant el seu primer partit. La il·lusió d'estos xiquets i xiquetes és el mes important per a poder anar millorant. Des d'ací donar l'enhorabona als components d'equip de Tibi: Luna, Luis, Carlos, Berta, Esteban, Rafa, Deivid, Yago, Javier, Andreu i David.

(Firma la Crònica: Robert)


Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: 18 / 10 / 2014
Hora: 12.30h

CFS TIBI
8 – 3 CFS CASTALLA
Segon partit amistós i segona victòria per a l'equip infantil del Tibi. Esta vegada va ser contra l'equip de Castalla (entrenat per Andoni) pel resultat de CFS TIBI 8 - CFS Castalla 3. El partit va ser prou bo per part dels dos equips, ja que els dos van eixir al camp sense especular en el resultat final i atacant contínuament. Per eixe motiu es van poder veure bones jugades i bons gols, pero sobretot els dos últims de l'equip local.

En fi un bon partit, que segur va deixar satisfet al públic assistent. Però més enllà del resultat nosaltres ens quedem amb el gran ambient i esportivitat que va haver- entre els dos equips.

Continuarem informant dels partits i entrenant per a millorar mes.
(Firma la Crònica: Koldo)

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario