lunes, 23 de marzo de 2009

COPA DE LA LLIGA

Abans de res voldria donar l'enhorabona a l'equip campió el Juypal Sistems y al subcampió el Velocidad Aragonesa per el gran torneig realitzat.


MARMOLES MAIGMO 2 VELOCIDAD ARAGONESA 2


El partit comença com quasi sempre dominant totalment el partit amb possessions llargues no molt perilloses, però que van minant fisicament al contrari, com a conseqüència d'això en dos passes llargs al buits ens posem 2 a 0 min 12. Despres d'això, ells comencen a pressionar molt dalt i canvia el partit ja que a nosaltres ens costava molt eixir amb el baló controlat a causa de la seua bona pressió. Aconsecuencia d'això arriba el 2 a 1 i final de la primera part. La segona part mes del mateix ells pressionant molt dalt i nosaltres no aconseguíem fer-los una bona ocasió per ha ficar-los la por en el cos. En una recuperació d'ells i alguns rebots el baló li apega a un jugador nostre en la mà i penal que suposava el 2 a 2. Ells en l'empat van donar un pas arrere, i nosaltres vam tindre 2 clares ocasions que no vam poder aprofitar arribant al final del partit amb empat que ens portava a la tanda de penals.
La tanda de penals va ser de risa ja que llançant 8 penals em fallem 4 i així no ens podem classificar.
Però res cal continuar lluitant que açò no s'acaba ací, queden moltes competicions i hem d'alçar-nos d'este xicotet pal i continuar lluitant per les competicions que ens queden.

Pròxims partits del Marmoles Maigmo:

Dijous 26 de març del 2009 a les 21h en la pista 3 contra el Chiscor partit que tenim ajornat

Diumenge 29 de març a les 11 en el pavelló nº1 contra la Canarinha - Pinturas Benimar


Pròxim partit del Crearplast:

Dissabte a les 15.30 en el pavelló nº1 contra el Deportivo Amarrate
gui

1 comentario:

  1. Pues com molt be comenta la mascota en l'altra noticia, el porter no va estar com ens te acostumats a la tanda de penanls. Pero el que esta clar, es que els jugadors de camp, tampoc es que estarem molt millor, primer per dexarnos empatar un partit que el guanyavem 2-0, i despres per els penalts tirats. Pero aço ja es pasat, i tenim la lliga i tornejos per a demostrar que podem fer prou mes.

    P.D.- Sols dirli a la mascota, que li donare unes jornaetes de treua a vore si acaba de pillar la forma, que el necesitem al 100%. Boo, res mes.

    ResponderEliminar