viernes, 27 de marzo de 2009

PARTIT AJORNAT

Lloc: Poliesportiu d'Ibi
Dia: Dijous 26 de Març del 2009
Hora: 21h
Pista: Pista nº 3

MARMOLES MAIGMO 4 CHISCOR 0


El partit comença amb total domini i control del baló per part de l'equip, inclús sense crear clares ocasions de gol, el equip feia la sensació de molt de perill en els seus atacs. Coforme trancorria el partit l' equip anava creant clares ocasions de gol i al final era irremeiable que s'aconseguiren els gols, arribant al final de la primera part amb un clar marcador de 3 a 0. La segona part comença igual que acaba la primera amb l' quip bolcat i creant clares ocasions de gol, a causa d'això en el min 6 aconseguíem el 4 a 0. L'equip va seguir sense relaxar-se el mes mínim i continuava creant ocasions de gol sense parar, però no vam estar hacertats cara a porteria, arribant amb este resultat al final del partit.
Partit molt complet per part de l' quip que va aconseguir mantindre un fortíssim ritme i possessió del baló durant tot el partit, fent desaparéixer al rival per complet.

Pròxim partit de l'equip:

Diumenge a les 11h en el pavelló nº1 contra el Pinturas Benimar.

2 comentarios:

  1. Enhorabona a tots els jugadors per la magnifica actuació menys Andoni que a pesar de marcar 3 gols va fer la cagà mes grosa en defensa i en el primer 1vs1 contra el porter va entropeçar amb el baló, enhorabona també a jo el porter per la magnifica actuació en el descans, em vaig guanyar el nick este

    ResponderEliminar
  2. Si senyor, gran "MASCOTIÑA" la protagonitsa per el nostre porter, era lo mes paregut a una "cheerleader" de les partits de basket, jajajaja.Per lo demes va tindre un partit tranquil, per lo menys en la porteria. A tot aço era molt important guanyar. Tenim que posar tots un poquet de la nostra part i traure els partits avant i segur que aixo ens ajuda a divertirnos dins del camp.

    P.D.- Koldin, la meua vocacio de mister es va acabar air, o me la vas tallar de raudo tu, jajajajaja!!!!!!

    Bon partit de l'equip, incluint mister, jugadors i com no, aficio, gran aficio!!!!.

    ResponderEliminar