martes, 31 de marzo de 2009

JORNADA 21

Lloc:Poliesportiu d'Ibi
Dia: Diumenge 29 de març del 2009
Hora: 11h
Pista: Pavelló nº 1

MARMOLES MAIGMO 5 PINTURAS BENIMAR 2


Comença el partit, i a causa de la superioritat numèrica del nostre equip,( ja que ells comencen 3 i el porter) comencem a crear ocasions de gol sense parar i fruit d'això aconseguim 2 gols. Ells sobre el min 8 o 9 de partit aconseguixen que vinga un jugador mes i jugar amb 5 jugadors i ahí es on comença a veures un partit mes igualati no la superioritat que s'havia vist fins al moment( ja que ells són un gran equip, però amb 3 i el porter poc es pot fer). Nosaltres seguim de la mateixa forma pressionant i fent ocasions, aconseguint 2 gols mes posant el marcador en un clar 4 a 0. Abans del descans ells furten un baló prop de la nostra àrea es trauen un gran tir i posen el marcador 4 a 1 arribant al final de la primera part. La segona comença igual nosaltres creant ocasions i ells intentant eixir a la contra amb molt de perill, i en un servici de banda prop de l'area nostra un jugador d'ells es dona la volta molt bé i bat al porter posant l'alarma en l'equip, ja que es posaven 4 a 2. Va ser una jugada aislada, ja que l' quip va seguir creant mes ocasions de gol i en una d'elles arriva el gol posant el marcador final de 5 a 2. Importantisims els 3 punts aconseguits que ens permeteixen continuar al capdavant de la clasificació una setmana mes.

Destacar l'actitud d'ells( dels que van baixar a jugar) ja que al principi del partit quan eren 3 i el porter podien haver optat a retirar-se i no obstant decidixen començar el partit ( exposan-se a una golejada gran ) ja que no savien que arribaria promte un altre membre de l'equip.

Pròxim partit:

Divendres 3 d'abril a les 22h en la pista nº 3 contra l'equip Cafeteria Nueve i media.
Este horari no es segur de totes maneres en tindre el horari definitiu es publicará.

3ª DIVISIÓ

CREARPLAST 1 DEPORTIVO AMARRATEGUI 4

Es trunca la ratxa.

El partit ens enfrontava a un equip que está just en mitad de la tabla amb 5 victóries més que nosaltres. La primera part vam aguantar prou be amb una defensa molt ordenada peró sense crear cap ocasió clara. Moltes perdués de baló per part dels dos equips i poc joc ofensiu. L´equip rival intentaba arribar a porta peró tan sols van tindrer alguna ocasió aislada. Empat a 0 al descans.
Només comensar la segona part dos despistes defensius ens costen dos gols practicament en 2 minuts. La cosa es posava molt costera amunt. A partit de así intentem remontar el partit (com casi sempre) peró encara que arribavem a porta el perill no era masa important. En un contracolp del equip rival arriba el tercer gol que ens afonava un poc mes. Ara sí que ja tirem el resto i arrisquem prou, arriban a aconseguir el gol del honor en una jugada de molta garra. Les arribades al area contraria continuaven peró la veritat que ens costa definir una barbaritat (si ens costa arribar i no definim no tenim masa opcions jeje....poc a poc). En les acaballes del partit la expulsió d´un jugador rival ens dona alguna opció peró ni aixina aconseguim marcar. Les arribades nostres continuen amb dobles penaltis peró tampoc teniem la sort de cara. Per part l´equip rival aprofita que estem volcats dalt per a crearnos perill peró el marcador ja no es va mourer.
A la fí derrota sense excuses que ens talla la ratxa de 5 partits sense perdrer peró que ens demostra tot el que ens falta encara per entrenar i per entrenar i per entrenar i per entrenar jejejej.
De totes formes, molts ánims per als chavals que cada día s´esforsen e intenten millorar en els entrenaments i agraixc molt als que venen cada dilluns i dimecres... i als que no si teniu obligacions perfecte (estudiar,currar,carnet del cotxe,pilota...) peró sino allí vos esperem.

CREARPLAST: Mechó,Jose,Juankar,Teto,Marti,Rober,Moha,Rebollat,Charli(míster),Titen(el que porta el temps jeje)

Ale pues, fins a la próxima jornada que esperem pugam contar una victória.

P.d:Esta cronica tenia que ser en castellá en honor de fumanchú peró aixina aprendrá valenciá jejeje.

Salutacions per a tots.

7 comentarios:

  1. el primer comentari meu ya q javi em va dir q ya q mirava la pagina posara un comenatri, y aixo faig.
    el partit el vam guañar q es lo q teniem q fer, eixe y tots els q jugem, tres punts mes per al nostre equipq es el q importa. bueno y asi esta el meu comentari.

    psd: el entrenament de ui dimarts sa acabat amb la victoria al tenis balonpie, del equip no me chilles q no te veo. components: mario,angel y jesus. el equip perdedor estava compost: per la mascota q ens a deleitat amb mes tonteries de les q fa ell, peña el major y romerales.

    ResponderEliminar
  2. Per a deleite i disfrute del personal els teus saques amb tal precisió que van fer recordar el saque de banda del primer gol. Que ja està be de tant pegarli voltes, mal tots i punto, pero el pijor briga i el segon pitjor Poll, i per últim jo. I en el segon gol encaixat també vaja tela que deixares Koldo pegarse la volta tan fàcil, i em calle ja que tinc per a tots...

    ResponderEliminar
  3. fotre com esta la mascota

    ResponderEliminar
  4. el pantano
    primer comentari
    ¿
    ?¿?
    y ara..
    bo9
    bo
    la mascota te alguna rao en lo que diu¿?.perque si no, en dius quina tens pa mi..bo

    ResponderEliminar
  5. per incitar:

    Andoni, jugues amb "orden de alejamiento" quan defens? es que el teu sempre el tens a mes de 5 metres
    Romero, no pot ser que el del que dius hi haja un porcentaje del 100% de coses sense trellat, a vore si es normal demanar un bocata de lomo, formatge, tomaca i 4 avances...

    ResponderEliminar
  6. QUE SI QUE SI ROMERO EL PANTÀ ESTA DE PUTAMADRE, AJAJAJAJAJ QUE CARCK. UFFF I SI NO LA MASCOTA DÉU QUE MONSTRE BUENO RES QUE ELS COMENTARIS D'ESTE FINDE SÓN MOLT CREATIUS. M'AGRADEN, ALMENOS SÓN GRACIOSOS. DEU ANIM, ALEEE, OSTIAS DIU QUE EL PANTÀ AJAJAJAJA.

    ResponderEliminar
  7. pero la mascota eixa q sa cregut, vau vore com entrava el dijous al entrenament. aixo es de tindre poc trellat.

    ResponderEliminar