miércoles, 18 de marzo de 2009

JORNADA Nº 22 DE 3ª DIVISIÓ

CAFETERIA KIRCH 2 CREARPLAST 2

Empat just.

El partit ens enfrontava a un equip que va just darrere de nosaltres i amb posibilitats de
adelantar-mos si perdiem.
El partit comensa molt trankil…masa. Defensivament estem be peró no tenim frescura en atac. Tenim el baló peró sense crear ocasions masa clares. El contrari no te masa el baló pero tenen una ocasió al pal en una jugá un poc liá i en una altra jugada rebolicá aconseguixen el gol. Ja comensem a estar perden altra volta en el descans.
La segona part comensa amb un to de joc molt paregut a la primera. Toquem pero no arribem dalt. Per part, l´equip contrari arriba poc peró quan arriba ens marca el segon gol (paguem masa cars els errors). Ens venim un poc avall pero decidim presionar en tot el camp a falta de 15min i comensem a robar balons propet i ens ajuda pa arrimarmos a porteria. També es cert que l´adversari quan ix de la presió mos crea perill (ja treballarem millor la presió jejej). Així en una bona jugada de atac provoquem un penalti clar que ens porta a marcar el primer. Aixó ens dona moral i fa que seguim lluitan i en altra jugá tan embolicada com el partit aconseguim marcar el gol del empat. Decidim seguir presionan per a anar a per el partit quan quedaven 5min per al final. Una confusió general (nostra jeje i meua) ens porta a fer la sexta falta pensan que era l´altre equip el que portava 5 faltes. Pero sort un tir fora i una bona parada en altre doble penalti permitix mantindre l´empat. Fins al final seguim intentan guanyar el partit amb la presió peró no acabem de tindrer masa perill…. Y final.

CREARPLAST: Mechó,Miki,Jose,Rebollat,Moha,Sergi,Juankar,Teto,Marti,Rober,Julio,Titen(míster)
A la fi, un bon empat… pa mí. Que podem fer-ho millor….segur, peró perdíem 2 a 0 i hem remontat. Ademés éstos están al nostre nivell, i que portem 5 jornades sense perdre.
Chavals molt be per tots que haveu estat animant-vos (casi jeje) tot el partit. A les 8 a entrenar.
Sergi, a saco en els examens. Sabeu que lo primer es primer.

3 comentarios:

  1. Bo Titen allò que s'ha promés és deute i ací tens publicada la crònica de l'equip. Però he de dir-te que mires en el teu correu electrònic perquè ahí et dic com has d'enviar-me les cròniques per a que a mi no em coste la vida passar-les a la pàgina. Però bo açò millorarà amb el temps supose je je je.
    També donavos la enhorabona per el 5 partit seguit sense pedre, perque fa 3 mesos aixo era impensable i ara es una realitat.
    No cal ni dir-ho, perque això dels penyes és tot un detallàs amb l'equip,em referisc a això de convidar-nos el diumenge a dinar .

    ResponderEliminar
  2. El primer partit es juga a les 10 y mija en el pave 2 contra velocidad aragonesa

    ResponderEliminar
  3. vaya merda de partit tio

    ResponderEliminar